We are the world

Om Elitidrott
Ansökan till elitidrotten
Du som väljer elitidrott -du brinner verkligen för din idrott - du vill nå toppen, du siktar högt och hos oss på Igelstaviken får du parallellt med studierna ägna dig år din specialidrott. Väljer du elitprofilen tränar du på dagtid under kvalificerad ledning. Vi vill få dig att nå och må toppen!

Om du väljer elitprofilen måste du först skicka in din ansökan till kontaktpersonen/idrottsförbundet för respektive idrott. Observera att sista ansökningsdag är den 1 december med undantag för ishockey som är den 1 november och basket den 15 januari. I januari får du skriftligt besked om dina idrottsmeriter är tillräckliga.

Du söker sedan till gymnasieskolan som alla andra elever. Programmen med elitprofil är utformade i samarbete med Södermanlands olika distriktsförbund och med några av Södertäljes större idrottsföreningar, exempelvis SSK och SBBK. Vi erbjuder dig de lokala inriktningarna ishockey, basket, simning, fotboll, friidrott, golf, innebandy och övriga idrotter till exempel individuella konditionsidrotter - mer information lämnas av skolans friidrottstränare. Inom idrotterna ridning och tennis har vi inga nya intagningar till hösten 2009.

Våra kontakter i Elitidrott - var vänlig se under rubriken Samarbetspartners.
Text från igelstaviken.se

bilder från Bosön med 2ornas elitidrotter:
innebandy

Basket

Blandade idrotter, fys!

Innebandytränaren Göte Rosth


puss från jessika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0