yes you are

heeej :D
idag fick vi veta betyget på vårat projektarbete, alla som äger den här underbara bloggen fick Vg. oh yeah! grÿmt.. tack alla läsare för att ni läsar våran kanske rätt ointressanta blogg :D puss på er

Bildbomb!

HAHA underskatta inte slushisland. Det är för kul :D

Lite bilder från dagarna som varit ;D


Vi var på studentskiva, temat var "ooups jag har kommit fel"


Det här badkaret hittade jag på bauhaus. Jag ville nästan köpa det, sen såg jag prislappen.. 29 995 eller något sånt. studentpresent? ;D haha


på äventyr i coffes bil. Jag, Jessika, Ida, Maria och Johanna fick låna Coffes bil för att åka och äta på lunchen :)


Ytterligare en skiva, dock inget tema. Jag och Carro :)



gå upp och pröva dina vingar

på väg till skolan idag köpte chriszy och jag slusch. och vi hade jätte kul med de. man hör dock inte vad jag säger. så jag skriver vad jag säger så blir de roligare :D

Chriszy bubblar med sin slusch
Jessika - de är island som har vulkanutbrott!

island = sluschen är is
vulkanutbrott = bubblorna!


real deep

jätte dålig uppdatering nu igen. :p men jag har haft fullt upp med att leva livet. i fredags gick jag i skolan, sov och jobbade natt. lördag blev jag väckt och stack direkt upp till storvreten och käka med min syster och erika (i mitt fotbollslag) efter de åkte vi till storvretsplanen för att titta på nackdalas herrar när dom spelade match, dom vann med 3-1 :D
efter de stack jag, syrran erika och camilla (yttligare en tjej i fotbollslaget) hem till erika, sjöng singstar, spela kort och så söp några. inte jag för jag fick stå för körandet, så coca cola blev de för min del :D
efter de stack vi till camilla, hon ville duscha innan vi gick ut på krogen i Tumba (TBs).
Där hade vi as roligt! vi var där med våra fotbollstränare och herrlaget och festade. (jag med cocacola) haha

idag vaknade jag tidigt efter att ha kommit hem 01.30. så skulle jag iväg till nynäshamn för att spela fotbollsmatch. Vi vann matchen med 10-4 och jag gjorde 5 mål och en assist. rätt bra? :)

När jag kom hem träffade jag Chriszy, vi gick en låång promenad. efter den långa så träffade jag "min kille" vi gjorde slut. såå nu ligger jag här.

Godnatt people

jag och min fotbollstränare Micke, snygg? ja!

Jag, Camilla, Erika och Malin(syster)

Singstar

Jag och storasyster

Erika, Camilla och Jag

Camilla, Erika och Malin


bilderna från igår var de :)

im back!

Tillbaka efter några dagars frånvaro. Har pluggat sjukt mycket nu så är klar med allt inför tisdag när betygen sätts! Har också jobbat hela helgen! Galet trött nu så återkommer!
puss

Inget inlägg igår

satt och pluggade hela dagen, med avbrott för att köpa skor till studenten så har inte hunnit skriva något, men nu har jag lite tid över så tänkte ge er ett smakprov från rugbyn och slutövningen!


Killarna som gick vidare till final efter tre vinster! BRA JOBBAT


ÄNTLIGEN:D

Ja gott folk nu är jag äntligen klar med allt i skolan så nu slipper ni läsa om mina jobbiga uppgifter:P E så jävla glad så ni fattar inte:D:D:D

Hoppas på masor med MVG nu:P haha


We're gonna relax and renew

Nu är det inte mycket kvar och jag börjar faktiskt se en liten ljusöppning i allt mörker! :D 
FABULOUS


Bilder!

Bilder från slutövningen och rugbyn kommer inom kort! :)

Yeahhh!!!!!

Nu börjar det äntligen lätta upp lite:) känns så skönt. Jag och ida satt hela dagen i skolan från halv tio till kvart i sex och gjorde historia frågor...ÄNTLIGEN klar;) Jag slipper även göra sjukvårdsläxan som jag har haft så stor ångest för...Studenten here i come:P /Johanna

Tårkalas

Du får krya på dig chriszy:)
Idag hade vi sista träningen på bamsegympan. Det va väldigt mysigt. Alla va väldigt kramgoa, mer än de brukar. Vi avslutade med lite kex och saft vid samlingen och jag blev lite tårögd då började alla barn också att gråta så det blev ett litet tårkalas:P De är så söta:) /Johanna


sick of this.

Min hals är paj. Den gör ont. Inte okej. Jag ska i alla fall gå ner och titta på fotbollsmatchen idag och heja på tjejerna! :)

Igår var jag och mamma i farsta och köpte bh:ar och bikini, dock bara överdel. Men jävlar vad skönt med en bh o bikini som faktiskt PASSAR. äntligen! :)

Får bli mer sen, nu ska jag hitta på annat ;) (bilder från rugbyn och slutövningen kommer imorgon efter kl 13 :))

Puuss


we are all the winners

Här sitter vi, i skolan, och pluggar! tråkigt med behövligt. vi har räknat ut att de är 19dagar exakt med helgen till studenten, om man inte räknar med den här dagen (a) de är inte mycket alls. som jag längtar. Tess provade en klänning av johanna som hon kanske ska ha på studenten. jättefin :)

Senare idag ska jag iväg med innebandylaget på middag, som avslutning. efter de ska jag åka och jobba 01-05 inatt. Imorgon (lördag) måste jag nog plugga ännu mer eftersom jag har fotbollsmatch på söndag så måste jag nog klämma in pluggningen på lördag.

Igår var jag och Chriszy sjukvårdare på herrarnas rugbny, dom vann alla matcher och ingen skadade sig :) men solen sken och Chriszy brände sig jättemycket. haha

Vi hörs senare people!

bild från rugby på william Rmid3

Jag ger upp!!!

Nu är jag allvarligt talat så jävla trött på den här skiten! Igår var jag jätte glad över att jag gjort klart vissa uppgifter i skolan. Det va så skönt men idag fick jag två nya uppgifter som lärarna (GLÖMT) att berätta för mig.
Jag vet att alla mina inlägg handlar om plugg men det är tyvärr bara det min vardag består av nu:S /Johanna

we will still be

Tack chriszy du är bra också, jätte bra!! <3

Trötter

Känner mig glad. Lycklig. First time in a long time. Eller något. Känns som att allt är bra. Har haft en bra dag idag igen, hoppas verkligen det håller i sig. Vill vara glad och trevlig och sprida glädje omkring mig på samma sätt som en blomsterflicka sprider blommor på ett bröllop. Kul liknelse där va ;D haha.

Jaha. Idag har vi inte gjort något speciellt i plugget. Vi hade lite lektioner som vanligt bara. Dock så fick vi veta att vår skola inte har ett tjejlag anmält till SM i rugbyn. Skittråkigt tycker jag, som ju var med och vann förra året, att vi inte är med. Känns lite dåligt. Vi skulle ju vinna i år igen, försvara titeln! Anywais så ska jag och Jessika åka med som sjukvårdare till killarnas lag, så vi får vara med om lite action i alla fall. Vi hejar på och hjälper de som är (om det blir några) skadade.

Nu är det dock dags för mig att sova! Godnatt :)

jag och jessikan på mösspåtagningen. Du är bra vännen! JÄVLIGT bra (: *hjärta*

Glader idag

Idag har jag varit på ovanligt bra humör, hoppas det håller i sig! Min tränare överraskade mig också med en liten fin blå lapp efter träningen. Finally! Efter två år har jag fått mitt blåa bälte :)

Idag var en bra dag!

(har ingen bild att bjuda på tyvärr, har ingen på den här datorn, håll ut, bilder kommer ;))

Slapp helg;D

Ja jag håller med jessika och criszy om att vi har väldigt mycket att göra nu..men i helgen släppte jag bara allt o hade en ganska lugn helg med vänner och familj.

I fredags va jag hos jessika och solade solarium och hjälpte till att måla hennes systers rum, i lördags  sjukanmälde jag mig från jobbet och va med carro i stockholm hela dagen och på kvällen åkte jag med sofie, emma och simone till eroticmässan i alvik och igår hade vi kalas för mina systrar som fyllt 11 och 15 år i veckan:) jätte mysig helg tycker jag men nu ska jag ta tag i pluggandet o det igen för jag har massageprov imorgon../Johanna

Gammal bild på sofie och mig:)

Klänning!

Min studentklänning har äntligen kommit hem! Är lite som måste fixas på den men annars är allt kalas. Väldigt mycket på gång just nu i alla fall. (Gör som Jessika nu o listar upp allt ;D)

Plugget
(massa plugg, förberedelser inför slutövning osv, studenten)
Jobb
(Just nu trixar jag med två jobb, mitt vanliga extrajobb och ett sommarjobb där jag just nu går två pass i veckan för att lära mig inför sommaren)
Sommaren
(Så var det det här med sommaren. Ska försöka planera in allt så gott det går.. Jobb, hjälpa Lulls farmor o farfar på deras landställe, bo hos min faster o passa papegoja, Lull ska iväg långt åt helvete (typ belgien eller nått sånt tror jag) i tio dagar, då måste jag hitta en sambo under fem dagar, eftersom jag inte vågar bo ensam hos min faster.)
Träning
(Judo, fotboll. Tränar mycket samt är tränare. Min tränarkollega har brutit foten så måste ta några pass av honom också. Tyvärr blir fotbollen väldigt lidande eftersom jag bara kan gå på en träning i veckan pga att den andra träningen krockar med min judoträning.)
Au pair
(Söker som aupair till hösten, just nu håller jag på att göra iordning min ansökan och skriva ett brev om mig, min familj o mina vänner, mina intressen, varför jag vill åka som aupair osv. på ENGELSKA)
Körkortet
(Övningskör, pluggar teori. Så mycket det går. Mitt mål är att ha körkortet i handen i slutet av sommaren)

Och så måste jag ju ha lite tid över till mig själv, min pojkvän, min familj och mina vänner! Så jag gör mitt bästa, men kan bli en del inlägg som jag skriver likadant här som i min privata blogg. Det tar lite tid att pussla ihop vardagen, men jag gör mitt bästa!
Well.

Dags att sova så jag orkar plugga, övningsköra, vara tränare och träna imorgon!


got me god

PIIIIIIIIIINSAMT att vi inte har skrivit på 2 dagar.
Vi är fyra st som driver denna blogg.. och ingen har skrivit på två dagar de är jätte dåligt..
Men jag kommer inte skriva sådär jätte mycket eftersom att jag har huuur mycket som helst just nu..

- Skolan
    * Läxor
    * Studenten
- Jobb
- Fotboll
- Innebandy
- Vänner
- Pojkvän
- Familj
- Ombytning/målning av rum
- Au Pair
- Söka sommarjobb
- Min andra blogg

de är lite av de jag håller på med just nu som gör att jag inte hinner. de kommer att vara samma i min egen blogg, men jag kommer troligtvis skriva mer där än här. jag överlåter skrivadet till de andra brudarna. Så om ni vill se vad jag har för mig om jag inte skriver på ett tag så finns jag HÄR!
bild på mig från i lördags

Söt liten unge

Jag hjälpte lillasyster M att välja kläder igår när vi skulle ut till parken. Hon valde ett par strumpor men tyckte sen att de inte var fina så hon skule välja ett par andra. Jag tog fram ett par svarta med rosa ränder.

Chriszy: De här strumporna kan du ta!
Lillasyster M: Nej, Lulle kommer inte att tycka om dem!
Chriszy: Kommer inte Lulle gilla dem?
Lillasyster M: Nej det kommer han inte.

Hon tar fram ett par gula strumpor med orangea och glittriga ränder.
Lillasyster M: De här strumporna kommer han tycka om!


Bild från projektmässan!


its a damn lonely night

LÅNGHELG. men de blir plugg plugg och åter plugg iallafall!
jag spränger skallen



show must go on

just nu sitter jag och chriszy och pluggar massa.
senare på eftermiddagen så har vi projektmässa.
bild på ulf i rmid2

fuck it all

jag håller bara med allt johanna skrev innan. jag orkar fan inte med skolan längre. hur är det möjligt. okej ifall vi hade haft mycket att göra under hela gymnasietiden men nu har vi inte haft ett skit att göra på två år, så helt plötsligt när de är två månader kvar så får vi fan typ 17 uppgifter/prov att göra.. fuck allt

Gäsp....

Fan orkar inte mer alltså. Det är bara massa plugg nu och det är inte lite heller. Idag va vi några tjejer från klassen och pratade lite allvar med våran historia lärare. Det är så mycket arbeten och prov nu så alla i klassen e helt slutkörda. Vi bad om att han skulle typ glömma bort några uppgifter eller prov för man hinner inte med allt. Han skulle prata med våran klass rektor och se hur de kan göra...hoppas de tar bort några saker annars skiter jag i detta!

en trött jävel..

Har inte varit såhär trött på länge tänkte jag nyss och tittade på klockan. SHIT. den är halv ett!! Dags att släcka ner och sova nu va!


Jag och min fina på skivan i helgen

live your dream

Hello there, Its me again..

vet inte vad jag ska skriva, de harinte hänt så mycket sen sist. Idag var jag inte i skolan (inga lektioner), så istället har jag suttit hemma hela långa dagen och pluggat. sedan drog jag iväg på fotbollsträning. nu är jag slut i huvudet och kroppen. så jag orkar itne mycket jag.. ska sova alldeles snart!

bild på mig och tess, lite gammal bild!

Sommarjobb på ambulansen?

I fredags när jag va på brandstationen så började jag prata lite med en ambulans kille och han frågade om inte jag ville jobba något skift på ambulansen också..tro det eller ej så sa jag JA;) han ringde mig idag och frågade om jag ville jobba nattskiftet men jag kom på att jag inte kan så jag skulle ringa han efter studenten och jobba lite på sommarn:P haha vet inte om jag vågar..men efter den här veckan på stationen så har jag märkt att det inte alls är så farligt som jag trode, det är faktiskt ganska kul:) får se vad jag gör / Johanna

people are crazy

i onsdags var jag med ambulansen och jag fick se det ena och det andra. Dom två tjejerna jag åkte med sa att jag har sett nästan allt i deras vardag, men så mycket riktigt sjuka larm brukar dom inte få på en dag. Men den dagen jag var med fick dom de.

annars har jag inte vart hemma så mycket efter sist jag skrev, så de är därför jag inte har skrivit på länge. Jag har vart hos min pojkvän och så har jag tränat och i fredags blev jag utkastad hemifrån pga att mamma skulle ha fest, så jag fick gå till grannen. efter de stack jag och jobba på donken 01-05. jag sov halva lördagen, käkade och sedan åkte jag och bowla med min syster och några vänner.

idag har jag fotbollsmatch. sedan mååååste jag plugga jäärnet! shit..

vi hörs :D
I sommar ska jag Rebecca och Elin tillbaka till High Chaparall!
 

Lördagkväll.

Har precis målat naglarna. Ska alldeles strax börja med slutet av min fördjupning i sjukvård! Börjar bli lite körigt med skolarbetena, blandar ihop hit och dit, men det är så det ska va! ;)

Senare ikväll så ska jag iväg på Lulls studentskiva, blir kul tror jag! Nu ska jag dock få tummen ur och fortsätta med sjukvården!

Puusss


Från klasskryssningen : -)


Läslus

Inatt och idag har jag sträckläst den här boken. Tog en paus mellan 02.30 och 09.00 för att sova. Började läsa igår vid elva, halv tolv på sida 70 ungefär. Nu är jag på 541 och boken är snart slut!


Helvetes bra är den också!

Natt på stationen

Jobbade natten till onsdag på brandstationen. Det va inte så farligt som jag trode, var ganska kul faktiskt. Men jag hade bara ett enda larm på hela natten. Det va en ung kille som somnat vid ratten och kört över en rondell. Han klarade sig fint. Vårat jobb var att sanera (få bort oljan från vägen). Jag har hoppats hela tiden att jag inte får några larm men när jag väl var där längtade jag efter larm.

Precis när jag hade gått därifrån på onsdag morgon så fick de ett storlarm. Typiskt...

Utbildning och skiva!

Blev något fel igår när jag åkte till sst. de kallade mig på samma intervju som jag var på i söndags, så fick en ny tid, idag. Så idag ska jag på utbildning kl 15, ska även få ringa några kunder tror jag.
Ikväll så ska jag på Tottes skiva också, det blir kul :) hih.


Jag och Totte för x antal år sedan : -)

different stars

Nu ska jag iväg på fotbollsträning!


Vilken natt!!

När jag skulle sova inatt så gick det åt helvete. Låg vaken till två, tre för att jag hostade verkligen HELA tiden. Tror inte att jag är förkyld igen, utan antar att det är på grund av pollen. Så jag låg och hostade i flera timmar, hade jag tur fick jag ett uppehåll på sex, sju minuter istället för två. Nåväl. När jag äntligen lyckades somna så vaknade jag ungefär en gång i timmen för att jag hostade eller drömde helt sjuka drömmar, så jag är ganska trött nu!

Dock tar vi dagen som den kommer. Jag ska ringa SST för de lämnade ett meddelande på telefonsvararen om att jag ska ringa.
Puss

Hälsoteket

Som de flesta kanske vet så har ju jag tänkt läsa till hudterapeut efter gymnasiet. På brandstationen träffade jag en tjej som berättade att hon jobbar skift som brandman och läser till hudterapeut samtidigt:) hon berättade om en jätte bra skola som va hälften så mkt billigare än den jag tänkt söka till och man går bara i skolan två dagar i veckan. Det passar ju mig jätte bra eftersom jag är så skoltrött o lider av stress:P / Johanna

Första dagen

Ja idag var min första dag på brandstationen. Ganska långtråkigt om ja ska vara ärlig:P

Dagen började med att vi hade fys på sydpoolen, sedan hade vi tillsyn i brunnsäng då vi kollade alla branddörrar o brandluckor i trapphusen. Efter det så hände det inget på ett tag förnst vi satt oss och skulle äta. Då fick vi ett automatlarm i södertälje sjukhus. Sedan övade vi vattenlivräddning och jag råkade köra upp båten på grunt:P typiskt mig:P
Dagen slutades med att vi fick ett larm om en gräsbrand i hovsjö men när vi kom fram så hittade vi ingen brand..jag som ville släcka:(
Men jag ska tillbaka på tisdag kväll så hoppas det händer lite mer då /Johanna



videoinlägg från bilen!


Grattis bilförare! <3



Idag fick han sitt körkort ;)

(lägger upp en video från mig och Jessika lite senare!)
/ C


Söndag nästan måndag....

Halloj! Nu är det söndagskväll med ångest och allt annat som brukar komma på söndagarna innan man ska till skolan på måndag morgon... Men den här veckan är det lite annorlunda, våran klass är lite halv lediga så nu kan man verkligen passa på att få allting klart som man ligger efter i.. Vilket jag ska göra!
Har dock inte bestämt mig än om jag ska jobba hemifrån eller i skolan..Hmm.. Aja dte blir nog bra vilket som.
Nu ska jga iaf gå och borsta gaddarna och sedan gå och lägga mig...
Så godnatt, så hörs vi när vi hörs!

Over and out/Therese

Yay

Har du pool hemma? nej men jag har damm under sängen:P haha


Studentsången!


cheers

en bild från igelstaloppet.


God morgon!

Idag har jag en händelserik dag framför mig! Jag ska åka till min mammas mans jobb för att övningsköra och efter det så har jag en anställningsintervju!
Är inte särskilt nervös, funderar mest på vad jag ska säga!
Huvudsaken är väl att jag kommer dit med ett glatt humör så att jag kan gå därifrån stolt över att jag verkligen försökt oavsett hur det går!

Nu ska jag göra iordning mig och äta frukost ! :)
Puss


Jag och Jessikan i romme! :)


Femte månaden nu! :)


Jag och min fina i torsdags <3 om elva dagar fyller vi två år!

 

/ Chriszy


Love my sister

Ja igår va det ju valborg som alla vet. Jag hade först tänkt att jag skulle åka ner på maren o kolla på brasa med nåra kompisar och sen kanske gå på efterfest men så kom min lillasyster o sa: Jag då? jag har ingen att kolla på brasa me;( o vad gör man inte för syskonen..jag åkte självklart med syrran till enhörna och kollade på brasan och fyrverkerierna. Det va första året hon fick kolla på den STORA brasan..haha coolt tyckte hon. Vi hade igallafall jätte kul:) /Johanna

Jag och syster victoria


RSS 2.0