behind blue eyes

hey boys and girls.
i fredags jobbade jag natt.
i lördags vaknade jag och åkte och spela innebandymatch
efter matchen direkt åkte jag till södertälje med Lina Milla och Elin.
Vi gick och käka på olearys, firade linas födelsedag,
sedan gick vi till 550
kom hem och duscha på söndagen, låg i sängen resten av dagen.(nästan)
idag har jag vart och handlat. senare har jag innebandyträning
och efter den ska jag sova hos rebecca hos hennes pappa, hon är ensam hemma där så de blir film och så. imorgon bitti blir de promenad och nyttig frukost. och efter de funderar jag på att åka till Igelstavikensgymnasium (mitt gamla hem som jag saknar). men jag har en bok som ska lämnas tillbaka.
ska se om Chriszy vill åka med mig (a)

 

Do what your told

idag har jag kick off med gymnastiken för alla ledare. Vi ska planera inför hösten o prata lite o så. Verkar lite tråkigt men det blir säkert kul:) Kul att träffa alla igen:) Jag ska även få nya grupper så det ser jag fram emot:)
Bilder från dagen kanske kommer sen:)

Här e en bild på alla ledare igallafall:) jag e tyvärr inte me


my heart is beating like a jungle drum



Fotograf: Malin Sundin

21 saker ni (kanske) inte visste om mig

* jag är 165cm lång
* jag fyller år 23 januari
* jag är dålig förlorare
* jag hatar att sova jättenära någon.
    - (man kan mysa innan men när man sover ska man ligga ensam)
* jag är ingen romantiker
* jag hatar att prata känslor
* jag gillar inte när någon tar min mat utan att fråga
* jag blir aldrig arg (om jag blir de så har någon lyckats)
* jag gillar äventyr
* jag vill inte att folk tycker illa om mig
* jag älskar karuseller
* jag har aldrig läst ut en bok
* jag är yngst i min familj
*Jag tycker om när det är städat och fint runt omkring mig
  -  (trots att mitt egna rum kan se ut som ett bombnedlag ibland)
* jag tycker inte om jordbubbar och skaldjur
* jag är riktigt kräsen när de gäller mat
* jag är livrädd för fjärilar
* jag har en hög smärttröskel
* jag noppar inte ögonbrynen
* jag är tondöv men lär mig sångtexter lätt
* jag hatar att shoppa, älskar dock skor!


I must be strong

Trode aldrig att jag skulle säga detta men nu har jag anmält mig till högskoleprovet som är i oktober;) Jag hade aldrig tänkt att börja på högskola. Det är inte alls min grej och jag trode inte jag hade tillräkligt med betyg. Men när allt inte går som det ska eller va tänkt så får man väl komma på en annan lösning:P jag har hittat några program som passar mig så tänkte söka dit till våren tror jag det blir!?
Jag ska inte alls slänga bort mina drömmar om att bli hudterapeut men det passar tydligen inte just nu så det får bli lite senare när jag har kommit på fötter lite o kanske fått ett jobb:)

from paris to berlin in every disco i get in

jaaaaaaaaa hej :D

såg johannas lilla inlägg om att hon tränar. och jag är exakt likadan för tillfället. har totalt tröttnat på att vara arbetslös och bara sitta hemma, så jag går upp tidigt på morgonen går en promenad kommer hem äter nyttig frukost, försöker hitta på nått kul innan de är innebandy/fotbollsträning på kvällen sen. innebandyn har vi alltid lite fys också. härligt härligt.

imorgon har jag fotbollsmatch. kollade nyss poängligan i mitt lag, jag har 29 poäng efter 8 matcher, medans den som ligger två har 10 poäng. alltså de är rätt bra de va? (a) i snitt kanske iförsej bara tre mål per match?(om jag inte räknat fel?)
haha

aja godnatten


Live like there´s no tomorrow

Nu har jag fått träningsfnatt igen..jag får det i vissa perioder. Sist gick jag ner 7kg. Nu har jag gått ner 3kg på två veckor. Ibland förstår jag inte hur jag själv orkar. Jag går upp tidigt på morgonen innan frukost och går en timmes promenad och 30min wii fit. Sen går jag till gymmet, simmar eller går på någon kurs. Önskar bara att jag kunde vara så hela tiden för om några veckor sitter jag framför tvn o undrar hur f*n jag orkade.


JOHN STAMOS


<3<3<3<3


flying without wings

idag var jag uppe kl 08.00 eller aa då var jag ute redan. gick upp kl 07.45.. träffade rebecca ute kl 08, så tog vi en morgon promenad på ca40minuter, de va faktiskt jätteskönt. mindre skönt efter att man hade ätit frukost och duschat. för då fanns de inget att göra så då blev man trött. men vi ska göra de här ett tag nu och se hur de känns. imorgon efter allt dedär ska jag in till stockholm med min syster som ska köpa några böcker till skolan typ. aaa annars händer inte mycket. söker för de mesta bara jobb jobb och jobb! 

hörs
gammal bild

 

candle in the wind

här är jag igen. jag har precis haft fotbollsmatch vi spelade skitdåligt, men vi vann med 2-0 trots de. jag gjorde båda målen. och jag spelade trots att jag fortfarande är sjuk.
i helgen har jag jobbat och kollat på innebandy, go&gla cupen i nykvarn. mitt lag telge spela, men inte jag, jag satt på läktarn och var sjuk.

nu ligger jag i sängen med datorn och tänt ljus som luktar riktigt gott. de är super härligt.
ska snart springa och låna min systers dator så att jag kan se på film. för min dator är knas, film funkar inte då dör datorn. lite underligt men sånt är livet. jag passar på att låna malins när hon inte är hemma :)


Kärleken är evig

Igår va en helt underbar dag:) Spenderade dagen med carro och magdans, bubbelpool, ångbastu och en liten fika efteråt;) så jävla mysigt:) Det är skönt att bara få ta det lugnt ibland..det behövs verkligen. Efter det så gick jag ner på stan o träffade jätte många trevliga människor..många gamla klasskompisar va där:) Både från lågstadiet, högstadiet och gymnasiet:) jätte trevligt att träffa alla igen o prata gamla minnen:)

Nu ska jag fixa iordning mig lite o dra till farmor:)

Jobb jobb jobb

Ja nu för tiden är det inte mkt som händer i mitt liv...letar jobb hela dagarna men hittar aldrig något som passar:( Väldigt frustrerande är det:S Men idag ska jag träffa rikard o färga hans hår:P Han ringde mig mitt i natten o frågade om jag kunde komma över haha. Sen ska jag kanske åka o dansa magdans:P det kommer bli hur kul som helst:) o jävligt roligt kommer det se ut också:P

såååå gullig

hahahahahaha jag sitter barnvakt till min fyra åriga kusin och sa att jag skulle sätta på musik då föreslog hon den här låten för mig :P Det är den bästa låten i hela världen säger hon:) håller ni med? :P



Always look on the bright side of life

haha jag har vart så negativ i mina senaste inlägg känns de som. allt kändes nog cp för att jag var på g att bli sjuk. nu mår jag dock bättre, hostar fortfarande men har ingen feber. men om jag rör på mig för fort så får jag svindel, allt svartnar och jag blir as yr. men de är lugnt efter som att jag mestadels ligger på soffan.
jag ogillar att vara sjuk man missar så himla mycket.
bild på mig

livet e underbart ibland

ja som ni vet så hade jag beslutångest i lördags men det blev att åka på hemmafest hos underbaraste ella i farsta:) hon fyller dessutom år idag så GRATTIS Ellinor Bogstedt på 19års dagen :D

Det va hur kul som helst:) jag älskar att träffa nya människor:) och gamla bekanta, ella är tydligen kusin med en gammal klasskompis till mig från lågstadiet..det va jätte trevligt att träffa henne:) Hela kvällen va underbar tills jag blev dissad :S skulle få sällskap till södertälje med några killkompisar men vi va lite försenade till bussen så vi började springa o jag hade ju högklackat så hann inte riktigt fram till bussen så de åkte utan mig...verkligen jätte snällt killar:( men då fick jag sova över hos ella istället o det va inte heller så dumt:)
Tack Ella för en jätte trevlig kväll:)

Ingenting

Absolut ingenting intressant händer just nu. Bara jobbar, vecka ut och vecka in. I helgen var jag med min vän jimi på åland, på hans landställe, hur kul som helst:) nu är jag på jobbet och lull är på upprop på kth. Nästa vecka ska jag på reservupprop, hoppas på att jag kommer in! Helgen nästa vecka så flyttar jag också hem till min faster. Spännande! Nu finns det inte så mycket mer. Om jag orkar efter jobbet så uppdaterar jag med lite bilder. Puss /c

beslutångest

åhh idag har jag sån beslutångest..vet inte vad jag ska göra idag. Har flera planer o allt verkar verkligen jätte kul men jag kan ju inte dela på mig:( Först vill några kompisar att jag ska gå ut på The strip här i södertälje (vika jigulina kommer), o sen vill några andra kompisar + min kusin som jag inte träffat på typ två år att jag ska gå ut i stockholm o sen har en kompis en hemmafest...åhh vill verkligen göra allt :S

För er som inte vet vem vika jigulina är..här kommer en låt:P

I'll be your fantasy

 


 
I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy.
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I love you more with every breath
Truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful
'Cos I'm counting on a new beginning.
A reason for living.
A deeper meaning.

I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me... 

And when the stars are shining brightly
In the velvet sky,
I'll make a wish
Send it to heaven
Then make you want to cry..
The tears of joy
For all the pleasure and the certainty.
That we're surrounded
By the comfort and protection of..
The highest power.
In lonely hours.
The tears devour you..
I want to stand with you on a mountain,
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever,
Until the sky falls down on me...
Bridge

Oh can't you see it baby?
You don't have to close your eyes
'Cos it's standing right before you.
All that you need will surely come...

I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy.
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I'll love you more with every breath
Truly madly deeply do...


truly madly deeply

En riktigt god vän ställer alltid upp, finns alltid där för att lyssna och komma med råd. Men tänk om man inte har någon vän. En del människor har många vänner, en del är alldeles ensamma. Vänskap kan vara djup eller ytlig, den kan hålla i hela livet eller gå sönder väldigt lätt.

Vad betyder vänskap för dig? Vem är din bästa vän? Är du en god vän? När är det bra att ha vänner? När är det mindre bra? Hur känns det att vara ensam? Är det farligt att vara ensam? När är det skönt att vara ensam? Hur gör man för att inte vara ensam? För att få vänner? Vad betyder ensamhet för dig?

Jag vet vilka mina vänner är, jag vet vilka jag kan lita på, jag vet vilka jag inte kan lita på lika mycket. 

Jag älskar mina vänner - Chriszy, Johanna och Tess som jag har bloggen med. Elin och Rebecca mina barndomskompisar, som kommer att hålla förevigt, jossan och nikolina som jag aldrig träffar längre men jag vet vart jag har dom. Min syster, min familj. Några tjejer i innebandy och fotbollslagen. Jag vet även att jag har några kompisar som jag aldrig är med som jag kan lita på. 
Jag vill bara säga att mitt liv betyder så jävla mycket när jag har er i mitt liv <3


jag har så sjukt tråkigt att jag bara sitter och skriver.
de är inte vanligt.
men här ligger jag med feber och vill göra nått kul.
men de ända jag kan göra är typ att se på film,
skriva blogg och typ.... inge mer?

jag ska in och lägga mig på sängen om en liten stund.
puss på er

just take those records off the shelf

nu har jag blivit sjuk :(

jättegammal bild på mig


always and forever

Fan va dåliga vi är på att uppdatera. Jag tänkte säga att jag har tröttnat stenhårt på alla bloggar hit och dit. pallar typ aldrig logga in och skriva någonting. kan bero på att jag är i en svacka i livet, är trött heeela tiden, är förkyld heeeela tiden, har huvudvärk heeela tiden. osv osv. de är fan inte kul längre.


.....


Långsamt farväl

Ja nu har jessika precis gett sig iväg o lämnat mig ensam igen:( haha nej men hon va jätte snäll som kom hit igår kväll när jag hade tråkigt o va helt ensam:) Vi åt chips, drack massor av cola o kollade på några filmer. Bara mös helt enkelt:) så ska en riktig kompis va..älskar dig Jessika Hellsen <3

like a prayer

nu är jag hemma igen från göteborg. några bilder kommer senare :)
puss

Bilder

Här kommer lite bilder från tallinkryssningen;)











min tv fungerar inte.

Jag har inte kollat på tv på hela sommaren typ, en och annan film har det blivit, men ingen tv. Så nu när jag vill kolla så fungerar inte tvn!!! ._.

well. det har varit väldigt dött här på bloggen. Jag jobbar osm vanligt, har varit sjuk också. Ska göra mitt bästa för att bättra mig. Nu ska jag se om det finns nån film att kolla på på datorn eller sova.
GODNATT!

/ Chriszy

hemma

tjenare gott folk nu har jag precis kommit hem från tallin;) säger bara att det va en minnesvärd kryssning:P tänkte dra till stranden snart med pappa o syrran, kanon väder här ju...det regnade i tallin;)
Bilderna lägger jag in ikväll om jag orkar annars imorgon:) puss

We gonna have fun

Nu är det ett tag sen jag skrev ett inlägg men det har ändå inte hänt så mkt..men idag åker jag på kryssning till tallin med några kompisar:) ska bli hur kul som helst:) men mina tjejer följer inte med den här gången:( lite synd för jag saknar de så jävla mycket. aja nu ska jag packa så jag inte kommer försent till båten som förra gången:P
Lägger upp lite bilder när jag kommer hem;)

<3


Kärlek, en jävla massa kärlek! Jag älskar er tjejer!


these four walls

jag drar till göteborg imorgon. hörs om en vecka


RSS 2.0