did you go away

tänkte att ni läsare vill höra en riktigt bra... hmmm. sång(?)

ibland måste man bjuda på sig själv. njut av den här fina videon (HAHAHAHA) (nej jag skäms inte, jag är så jävla bra bara)


uttråkad

Guuud va jag e uttråkad asså. Jag måste hitta på nya saker att göra hela tiden annars får jag panik..just nu vill jag bara till göteborg och lisseberg men problemet är ju att få med sig några, jag vill ju inte åka själv:P eftersom att vi redan gjort så mkt så har ju ingen pengar kvar:( Faaaaaan!!! men idag ska jag igallafall in till stockholm med jessika och chriszy och äta på en mongolisk resturang:D

en tripp till gnesta


Onsdag

Igår kom som sagt min älskling hem efter två långa veckor. Jag hade middagen, en tomat&broccolipaj klar på bordet när han kom hem med sina föräldrar och sin bror och efter det så blev det hallonpaj. Till och med jag som inte är så förtjust i paj tyckte det var gott.

Efter maten så bestämde vi oss för att gå på bio och se Shrek 4 i 3D och det var verkligen värt att se den! Riktigt bra var den, om än liiiite förutsägbar. Ett perfekt avslut på sagan.
Idag har vi bara tagit det lugnt, varit hemma hos mig och hämtat lite grejer och så handlade vi på vägen hem. Ikväll blir det ben&jerrys och film! :)

Puss


IDAG!!

Kommer min fina hem! ÄNTLIGEN!

Nya bilder!

Lägger upp lite nya bilder och följer upp inlägget med massa gammalt sen! :) (bilderna i blandad ordning)


























Nu ska jag ut och skörda hallon, tomater o kanske lite körsbär+krusbär (:

PUSS


Wonderful

Tjenare gott folk nu har jag kommit hem efter en dag på skara sommarland med några kompisar:) det va helt underbart:) Vi åkte hemifrån halv sju på morgonen och kom hem halv ett inatt:) Jag åkte karuseller och vattenkanor som jag aldrig vågat förut och ALDRIG trode att jag skulle åka:D hemfärden va dock lite mindre lyckad, det ösregnade o va kolsvart så man såg ingenting...fick stanna till vid en rastplats i typ en timme:( jag och fia som va de ända tjejerna där va livrädda:(

shes crazy like a....

skrev nyss ett as långt inlägg. men internett slutade fungera en liten sekund och då försvann hela inlägget. skit irriterande. tänkte bara säga att jag har det as bra på gotland. jag kommer hem imorgon natt/ måndag morgon.
just nu regnar och åskar det ute. annars har det vart as bra väder hela veckan :)
bilder kommer här :


fler bilder kommer senare :) hoppas att ni har en bra sommar!

I´m alive!

Godmorgon! Har haft  mycket med jobbet och annat, men ska försöka förbättra mig ;) Just nu sitter jag i västerås hemma hos Kristin och har precis färgat håret. Idag så ska vi shoppa lite och sedan handla mat. Ikväll blir det grillparty hos henne eftersom hon fyller 20 på måndag och sedan så blir det utgång! Ska försöka få så många bilder som möjligt så blir det en fin uppdatering när helgen är slut ;)
Puss / Chriszy

Städdags



Ja idag är det kanske dags att börja städa i rummet..eller vad tycker ni?:P bläää säger jag men det måste väl göras. Någon som vill käna pengar? funderar på att fråga småsyskonen:P



saknad

Varför lämnade du mig!? Vad f*n ska jag göra utan dig? Visst det var många som gjorde fel till och med jag men du gjorde det största felet. Ingen har någonsin sårat mig så som du har. Jag trode att vi kunde prata om allt men jag visste inget. Du var den mest generösa person jag kände men så gör du något så egoistiskt som detta. Vet inte om jag ska vara arg eller ledsen men jag saknar dig och vill bara ha min bästa kompis tillbaka. Är så ledsen för att jag inte såg.

Andre hed 29-5/10


bortglömd

haaaallllllååååååå jag hade ju faktiskt namnsdag igår!!! ingen kom ihåg att ens gratta mig:( när jag va liten fick jag alltid någon liten godispåse och sedan fika med tårta med familjen men igår fick jag inte ens ett grattis..haha visste inte ens själv att jag hade namnsdag men ändå man känner sig ju bortglömd:P

Bild på blommorna som börjat växa på våran tomt;)

helt borta

ja idag är jag helt borta..kan inte alls tänka klart. när jag skulle borsta tänderna imorse så råkade jag först hälla tandkräm på baksidan av borsten och sedan råkade jag hälla handtvål istället för tandkräm..bra att jag märkte det innan jag stoppade den i munnen bara:P
Sedan åkte jag ner på stan för att köpa en ny tandborste..va där i typ en timme o köpte massor av behövande småsaker o när jag kom hem så märkte jag att jag glömt en sak, gissa vad....tandborste!!!


Jag har blivit blödig.

Jag gråter när jag är ledsen, jag gråter när jag är arg. Jag gråter när jag är sjuk, när jag får panik. Jag gråter till och med när jag blir glad.

Bilder, som jag lovade!




Jag är dålig. Orkar inte nu. Fixar fler i veckan! ska äta middag nu o sen sova!


Trött och sliten

Det här är fjärde veckan i rad som jag jobbar och det här blivit att jag uppdaterat dåligt eftersom jag inte har någon energi alls. Ska gottgöra er med lite bilder som tagits sen sist. Dem lägger jag in om ett tag eller ikväll eftersom jag sitter och väntar på bussen just nu, så har ingen dator tillgänglig. Mitt hjärta kommer hem på tisdag kväll. Jag håller på att gå sönder, saknar honom för mycket för att det ska vara hälsosamt. Min fina. Jag älskar dig :* på tal om roliga saker som händer snart så ska jag till västerås i helgen. Min arbetskamrat kristin fyller 20 på måndag så det ska firas. Åker med till henne efter jobbet på fredag och så blir det middag hos henne på lördag med massa av hennes vänner och efter det blir det att ta reda på hur bra västerås nattliv är! Har hört att det är bra så hoppas på det ;) om inlägget ser konstigt ut så är det för att jag skrivit det på mobilen! Men det är bättre än inget! Puss /Chriszy

vart är alla!?

idag är jag inte alls på topp. Är jätte trött och sliten. Känner ett jätte sug av att bara ligga på stranden o sola och kanske ta ett dopp men tyvärr så är alla försvunna..jobbar eller är borta på semester:( jag då!? nej jag får sitta hemma hela sommarn..orätvist:P Kanske drar över till grannen och lånar poolen idag då...ja det får det nog bli:)

Tänkte visa lite bilder från min sommar hittills:)













måndag v. 29

ja då är den underbara helgen slut och det är måndag. Måndag v.29. Idag skulle jag igentligen ha åkt till gotland på stockholmsveckan men det blev tyvärr ändrade planer. Jag va helt inne på att vi skulle åka så har inte hunnit göra upp andra planer för denna vecka så nu sitter jag här helt rastlös och vet inte alls vad ja ska göra:( Micke och killarna valde att åka till gotland ändå så de är nog framme nu och sofie åkte till sin mamma i skåne istället. Vad ska jag göra då!? hmmm

fuck you right back

drar till Gotland om 4 timmar, kl 03. seeees!
bild på mig och rebecca

Lördag

Sitter på verandan med Johanna :) har städat och lagt in sängkläder i tvätten. Och packat. Snart kommer faster hem, tror jag :) Sen flyttar jag hem till min mans hus tills han kommer hem den 27e.

Ikväll blir det troligtvis utgång också, så kommer sova hos Johanna inatt, och imorgon så ska min lillebror ha kalas :)

/ C

Trött

Är alldles för trött för att skriva något roligt inlägg så det blir imorgon eller så =) just nu sitter jag med Johanna och tittar på film "The perfect man" med Hilary Duff ! bra film! :)

Puss / Chriszy

Rätt eller fel?

okaj här kommer ett lite argt inlägg från lilla mig...

Just nu är jag väldigt irriterad på hundägare. Inte alla bara de som låter sina hundar springa lösa på badstränder där det är annat folk. Det är faktiskt en allmän plats. Har jag förstått fel eller får man ha okopplade hundar på allmän plats?

Jag som är väldigt hundrädd kan knappt visa mig på badstränder längre. Och det värsta av allt är att vissa inte ens bryr sig när deras hundar springer fram till folk.

Okej jag förstår att det är viktigt för hundarna att få springa löst ibland men då kan man åtminstonde hålla koll på hunden. Jag kan förstå att det är jobbigt att vara kopplad hela tiden för exakt så känner jag mig när det springer lösa hundar överallt och jag inte ens kan gå ut. Här om dagen kom det fram ett par och frågade mig och en kompis om vi var hundrädda. Tummen upp för de tycker jag.

if you name me babara allen


Godmorgon!

Nu sitter jag på tåget till jobbet. Sista dagen för veckan, skönt:) imorgon så kommer min faster hem så då ska jag flytta antingen till mig eller till min pojkvän. Det är dock ingen hemma någonstans men där finns i alla fall katterna! Jag hoppas också på att nästa vecka går fort eftersom helgen bli rolig :) på fredagen så åker jag antagligen med en jobbarkompis hem till henne i västerås, på lördagen så ska vi fira henne, då haR hon middag hos sig och så blir det utgång, och så åker vi troligtvis till jobbet på måndag morgon. Och sen, tisdagen efter helgen så kommer min man hem:) puss /Chriszy

Sent en torsdagkväll

Sittr och kollar på The Reaping med Jimi. Den är väldigt bra. Dock har vi bara sett nu sista så vill se hela, förut har jag bara sett början. När filmen är slut så ska jag sova, eftersom jag ska upp 05.30 imorgon!

Puss / C

Typiskt mig:P

haha nu har jag bränt mig igen...det går inte en dag utan att jag bränner mig:P jag går ärligt talat runt som en röd kräfta hela sommarn. INTE kul. Satt bara ute i två timmar nyss och har bränt hela ansiktet och benen:S vissa kan ju sitta ute i flera timmar utan att det händer något eller de blir bruna.
 Det va faktiskt lite pinsamt..satt ute med kattie som blir brun bara hon visar sig ute så man såg verkligen skillnaden:P Får väl se hur mysigt ja kommer sova inatt:P

Syns kanske inte så jätte mkt men men...

Halkan klar!

Det var inte så läskigt som jag trodde, men fortfarande läskigt. Just nu väntar jag på att bussen ska komma så jag kan möta Jimi så att vi kan äta mat :D Hungrig som tusan!


Hos mamma

Just nu sitter jag hemma hos min mamma och ska alldeles strax sova. Har gosat lite med hamstern som flyttade hit i veckan. Oturligt nog så blev jag rödflammig på bröstkorgen där han sprang runt så jag kan vara smått allergisk eller känslig mot honom.. :(

Idag var det riktigt skoj på jobbet, alla var trevliga, glada och roliga. Fick en del roliga ordrar också! Trivs verkligen otroligt bra där! Efter jobbet så gick jag och två arbetskamrater, Kristin och Anna, till en pizzeria i Spånga för att äta, och maten var otrolig! Helt underbar var den och riktigt trevligt sällskap hade jag!

Imorgon är det dags för halkbana och jag är lite halvt orolig, tycker sådant där är läskigt. Någon som gjort halkbanan (förutom Therese och Jessika) som kan dela med sig av erfarenheter? :)

Puss / Chriszy

Älskling

I två dagar har du varit borta nu, men det känns som en evighet. Min man är i Tyskland och cyklar med sin familj. Han kommer hem om lite mindre än två veckor. Men det är så långt. Jag gör vad jag kan för att hålla tankarna på annat. Jobbar, träffar vänner och ikväll så ska jag övningsköra lite:) puss /Chriszy

poooolen!!!

ja igår blev jag äntligen bjuden av mina underbara grannar att få låna deras pool så tänkte passa på nu på en gång:D kanske inte så kul att bada själv men tänkte att det nog är lite fräckt att ta med sig några kompisar:P eller? aja nu vet ni igallafall vart jag håller hus hela förmiddagen:) puss på er

Rast

Rast en stund till sen back to work:) om en och en halv timme är det lunch. Börjar bli hungrig ;b puss /Chriszy

Lilllördag

Hoppas på att bilden fungerar, laddade upp via wapen i mobilen. Sitter på jobbet nu och väntar på att vi ska börja. För tillfället äter alla frukost. Imorgon är jag ledig för att köra halkbanan, så får sova igen mig lite:) försöker peta in något mer inlägg lite senare:) puss /Chriszy

Poolparty?

Fan va härligt grannarna har precis byggt upp en ny pool på tomten. Funderar på att gå över och flörta lite:P den lockar rätt rejält just nu faktiskt men tyvärr så är det ju inte min:( hmm vad livet kan vara orätvist ibland. jaja jag får väl locka med mig någon till stranden då..åka i den jätte varma bussen:( snyfft. haha önskar att grannarna hörde mig just nu så de tycker synd om mig och erbjuder mig att låna deras pool:P haha gud va fräck jag är...

Rast

Har rast i tio minuter till, så skriver ett snabbt inlägg. Känner på mig att jag kommer vara helt slut ikväll. Hittills har jag varit helt frånvarande och i andra tankar. Har jobbat i autoläge. Ska vila lite mina sista minuter och sedan återgå! Puss

Jobb

Idag så kommer ni tyvärr inte höra av mig förr än ikväll när jag kommer hem från jobbet. Jag kanske kan försöka peta in ett inlägg via wapen på mobilen!

Nog om det. Nu ska jag till bussen :)

Puss


Friend of mine

Precis hemkommen från en underbar promenad med thomas:) eller ja inte helt underbar kanske eftersom han tvingade med mig in i skogen och jag gick rakt in bland brännässlor..och han bara skrattade åt mig, vilken kompis:P haha nejdå men det va kul:) nu sitter ja med en piggelin och kollar på lotta på lisseberg:)

Hemma :)

Men inte ensam. Jimi följde med och är gullig o sover här så jag slipper vara ensam i spökhuset :)
Har varit och shoppat o tittat på bio och det behövdes verkligen, som jag skrattade!

Nu ska jag fixa mina naglar, kolla på serie och sen sova :)
Puss
/ C

Så lika men ändå inte

tjenare folket:)
idag har jag varit på stan med lilla syster och shoppat lite:) hittade en jätte söt kjol med ett linne till..tyvärr så köpte syrran exakt likadana hmm. Det brukar låta att jag har jätte fula kläder och dålig stil men ändå ska hon sno mina kläder i smyg och köpa exakt likadana som jag...lite dubbelmoral där tycker jag:P men det är väl bara så småsyskon är kan jag tänka mig.

Nu ska jag åka iväg med ett gäng kompisar och bada. Sola blir det inget tyvärr eftersom solen e spårlöst försvunnen och det duggar lite.




I sann Robin Hood-anda.

Fast istället för Sherwoodskogen så blir det "Mooot stockholm!".
Ska gå iväg och möta Jimi nu och sedan ta bussen till tuben. Blir kvar i stan några timmar och kollar runt samt går på bio.

Nu har det gått lite mer än två timmar sen min man åkte och jag erkänner att jag är jordens största fjant som har nära till tårar hela tiden. Det handlar ju "bara" om två veckor. Men det är mycket. Speciellt när man träffas och sover med varandra VARJE dag. Blir en himla omställning. Jag får se till att sysselsätta mig. Saknar dig redan baby <3

Puss

När vi var på femtioårsfest för ett eller två år sedan :)


do you think someone knows about me

helllooo people.
jag har jobbat heeela långa helgen. vilket suger eftersom jag missar alla mina vänner som är lediga på helgen och jobbar i veckan. :( lifes a bitch'
nu ska jag till tekniska museet.

Nu har han packat och ska snart lämna mig....

Visserligen bara i två veckor, men det är inte så bara. Kommer längta ihjäl mig.

För att trösta mig själv så ska jag shoppa lite och sen gå på bio med Jimi. Vi ska se kommisarie späck. Efter trailern så har jag insett att det är min humor och värt att se! Blir ännu en film att stryka från "måste-ses"listan.

Puss / Chriszy

lilla jag

okaj nu är det bara chriszy som har skrivit ett tag men jag har ju vart me i de flesta inlägg:P jag kom nyss hem från chriszy efter att ja sov där inatt..tog en kall dusch och nu sitter jag här framför datorn med ett glas coola och en påse chips;) kanon ju:) det har varit så otroligt vrmt hela dan så har typ inte orkat göra så mkt..nu vill jag bara gratta chriszy som fyller 19 idag:D

GRATTIS GUMMAN;)

Jag o chriszy på studenten

Underbart!

Nu har jag sovit i en timme medans de andra tre snackat skit över mitt huvud ;) Ska börja baka snart! Gäster om två och en halvtimme.


såhär såg det ut förra året ;)

Glassar i solen!

Sitter i solen och myser med Johanna, Lulle och Jimi. Om en stund så ska Johanna och Lulle åka och handla och så blir det bak när de kommer hem. Mina gäster, ja de som kommer i alla fall, ska få de godaste muffinsarna någonsin! :)


Min och Johannas händer igår! Kan ni gissa vilken som är vems?

Bilder b-day-firande.

GRATTIS PÅ MIN 19ÅRSDAG :)


Sköna söndag

Godmorgon!
Är vaken alldeles för tidigt med tanke på att vi kom hem halv sex inatt men fy vad kul det var! Kommer med lite bilder när alla vaknat, eftersom de sover i samma rum där kameran är.

Får gäster idag och sen lär jag åka hem till min fina man och sova där, han åker ju till Tyskland imorgon.
Tyvärr blir jag inte mer intressant just nu, är för trött, men återkommer!


19 !!

/Chriszy

Inga bilder nu..

Hinner inte :( Men lovar bildbomb imorgon ;)
19 snart! haha

PUSS

MAKE UP!

Nu har jag sminkat Johanna och Henny, bara mig kvar! Det ska Johanna ta tag i!
Lägger in en söt bild på oss sen :)


Effektiv

Nu har jag gjort iordning massa matlådor med maten som blev över så nu har jag lunch hela veckan!
Snart dags att börja göra iordning sig, även fast bussen inte går förr än 22:57. Kommer förhoppningsvis bli en grym kväll som jag minns länge ;)

Bara ett år kvar till 20 nu!


Jag och Johanna i vintras :)

Duktig nu!

Nu har jag lagat mat, plockat i och ur disk samt städat lite. Ska städa mer imorgon. Kanske ska sätta mig o vara social med de tre som äter, lagade ju mat till dem så får vara trevligt sällskap.

Puss

Dont worry, be happy.

Jag och Johanna sitter skrattar åt ingenting som vanligt. Försöker få min man att laga middag men han vägrar. Jag tror jag ska matstrejka! (Dock så måste jag laga mat till de andra om han inte gör det eftersom jag inte kan låta mina fina gäster svälta!)

 

/Chriszy


Snart dags att ta en kall dusch!

Det kommer nog att vara det underbaraste som händer på hela dagen! MJAO.
Kallduschar är totalt underbara :)



Är väldigt sugen på att fota någon dag snart, behöver bara någon som kan modella. Får försöka övertala nån söt vän :)

/ C

take me higher

GLÖM INTE ATT SÄGA GRATTIS TILL CHRISZY IMORGON. HON FYLLLER 19ÅR. OCH JAG KAN INTE VARA MED OCH FIRA HENNE HELA NATTEN LÅNG. DE SUGER! Jag hoppas iallafall att du får en sjukt jävla bra dag idag och imorgon! <3<3<3


Några åsikter.

Känns som att det är väldigt få som inser att vi är fyra som skriver i den här bloggen, så därför skriver jag det här inlägget för att påpeka detta. Absolut inte alla men till en del av er. Läs innehållet innan ni kommenterar så slipper ni göra bort er! ;)


I en vecka till bor jag med den här trotsiga sötnosen! :)

Puss

im standing where you left me

hej allihopp :)
idag åt jag en jättegod frukost. den bestod av vattenmelon, massvis med vattenmelon, ägg, jag älskar ägg nu för tiden. när jag var yngre tyckte jag inte ens om ägg, nu äter jag de som godis. haha, och såklart en coca cola på de haha. kunde vart nyttigt om jag valde en annan dryck. men så kan de gå ;)

inatt och imorgon natt ska jag jobba. så de lär inte bli så mycket skrivande för mig (a)

Jag och Tess tänkte att jag chriszy och johanna skulle åka till gnesta någon dag nästa vecka och hyra en stuga, sova över  och umgås med varandra. vet inte om tess snackat med de andra tjejerna och hur de blir. men jag hoppas att de blir av för jag saknar brudarna så in åt bengen alltså!

Efter studenten så känns de inte som att man har några kompisar längre. Alla jobbar och har aldrig tid att träffas. vissa (jag) jobbar helger, när alla andra är lediga. så jag kan aldrig träffa någon. för när jag är ledig så jobbar alla andra, de suger FETT. jag blir as deprimerad jag vill tillbaka till skoltiden, till mina vänner, jag vill ha någon att prata med hela dagen, skoja med, skratta med, göra bus med. Nu ska jag räknas som vuxen, men jag känner mig definitivt inte vuxen. jag vill vara liten, utan bekymmer!

jag saknar min syster också, som har vart i turkiet en vecka. hon kommer hem imorgon (Y)


puss hej <3

Sådär!

Kanske inte helt ny design, men i alla fall en ny header :) Lär ordna med lite småsaker ifall det behövs också, men inga större grejer tror jag.

Om en stund kommer Johanna hit och myser med oss innan det blir utgång ikväll för att fira mig och min barndomsvän som fyller år imorgon!


Jag och Johanna sist vi var ute! :)

/Chriszy

message by C.

Dags att fixa lite med designen! Det ska ordnas med nu! :)

GODMORGON LÖRDAG!

Galen kväll. Jag och Henny blev medlurade att bada inatt. De skyliga var Totte, Felix & Oscar. Galet. Men kul var det. Sen gick vi hem till Totte o slaggade. Nu lyssnar vi på Fronda o chillar järnet.

Återkommer ;D PUSS

/ Chriszy

sorg

Idag är hela södertälje i sorg;(

beklagar sorgen kusiner och alla andra anhöriga


Vilken förändring..

I början avskydde jag vampire diaries. Tyckte det var ASDÅLIGT. Nu dock när slutet på säsongen närmar sig så börjar det bli asbra! ehehehe...


:*

/ C


jag på midsommarafton ;)

Do you all remember me??

Hej Allihopa! Therese här! Jag skäms lite, har inte skrivit överhuvudtaget sen vi tog studenten.... Fy mig! Men iaf, sen vi slutade så har jag bara jobbat, jobbat och så har jag jobbat också! Man är lite sliten, men samtidigt glad att få in lite pengar som man kan göra någonting roligt för! I Juni hände det mycket grejer, det var först Gnestadagen med mycket folk som man inte sett på länge, sen var det utgång på kvällen med asbra musik och fin fina killar på plats...!:D
Sen var det dagen med stort D! Studenten!!!!! Tack alla för att ni gjorde den dagen minnesvärd!!:D Sen fyllde jag år.. asså man börjar ju bli uppåt åren nu alltså?? Heelt sjukt! Sen så var det ju Midsommar! Hoppas att ni hade det lika tevligt som jag hade den dagen.. Först var det sill och potatis med familjen och bara mys, sen blev det grillning med vänner och sist dans med en massa människor! Awesome day!

Sedan idag hände en jäteunderlig sak...
Innan jag skulle åka och jobba, så skulle jag åka till återvinningen och slänga massa saker, sedan så skulle jag till affären och panta flaskor och burkar och handla det jag behövde... Då ringer min morfar och säger att han hört på polisradion att en person har blivit påkörd praktiskt taget utanför affären. Jag springer ut och kollar, men jag såg ingenting.. Så jag brydde mig inte mer om det. Sen så ringer min mamma, och såhär lät konversationen:

Mamma: Det är någon som har blivit påkörd av tåget i Björnlunda.
Jag: Skämtar du?
Mamma: Nej, jag skämtar inte.

Och innan jag vet ordet av så åker en brandbil, polisbil och ambulansen förbi affären. Då inser jag att någonting faktiskt har hänt. Jag blir helt kallsvettig och mår illa, pga att Björnlunda är ett så litet samhälle där man känner ALLA! Så jag blir ju jätteskraj och vill veta vem det är... För sannolikheten att någon överlever en sådan sak är minimal...

Men jag får samla mig och åka till jobbet... Jag är där någon timme, för jag behövdes inte så jag fick åka hem..

Och några timmar senare efter olyckan så får jag veta att det var lokföraren sjäv av tåget som larmade att han hade kört på något, eller någon men han vet inte.. Och samtidigt får jag veta att sökningsarbetet efter den påstådda överkörningen inte har gett något resultat. man har inte hittat någonting, inte ett enda spår. Och i skrivandets stund så vet jag ingenting mer.. Vilket är jätteläskigt, man vill ju veta om det var någon som förolyckades eller om det var något helt annat? Ovissheten är värst! 

Så har Juni månad och idag sett ut för min del.. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera mig!! Jag lovar!
Ha det bra i värmen!!:D 

Over and out/ Therese 

Duktig Johanna!

johanna är duktig som skriver o skriver. Jag å andra sidan är ganska lat. har jobbat i två veckor nu o kommit hem sent varje dag så har inte haft tid/orkat.

Idag är jag dock ledig och är ledig fram till måndag! NICE: ska försöka uppdatera lite mer än vad jag gör ;D
I´ll do my best!
Puss



PS: kan man vara kär i en karaktär? ;D hahaha

oh happy day

Idag satt jag med syster nere vid maren och myste:) vi solade, åt glass, drack coola och eh ja nästan badade:P haha jag föll nästan i när jag skulle sätta mig:P









Dresses

idag har jag vart i skärholmen med sofie och shoppat:) valde kanske helt fel dag för shopping för det var alldeles för varmt för att gå i affärer men jag kom igallafall hem med två nya klänningar:) mamma tyckte inte alls den ena klänningen var fin så jag blev lite ledsen men sen tänkte jag att det är ju ändå jag som ska ha den på mig och inte hon;)

Ps. de är snyggare på;)




GRATTIS!!!!

Grattis bästa carro till körkortet idag:) Då är det bara jag kvar:(

What a wonderful world

okaj just nu sitter jag hos rikard och känner mig lite off. Rikard och thomas har skrattat åt mig hela dagen och jag förstår inte!!!???

Vi skulle åka vattenskoter hos thomas men jag ångrade mig när jag såg hur fort det gick:P då kom rikard med ett skämt som jag inte fattar.

RIKARD- Varför åker blondiner aldrig vattenskidor?  För de hittar aldrig några branta backar.  Båda skrattar
JAG- Va!?
De skrattar ännu mer.
JAG- Men vad menar du?
De skrattar ännu ännu mer
JAG- Men jag är ju inte ens blondin
De viker sig av garv


Ps. Nu fattar jag skämtet men så kul var det ju inte

boys boys boys

idag tänkte jag umgås med 'grabbarna' rikard och thomas. Alltid så jävla kul med de. Skönt att bara umgås med killar ibland. Man behöver inte alls tänka på vad man säger eller gör för de bryr sig ändå inte:P
Fick ett riktigt roligt meddelande från rikard nyss som kanske visar skillnaden att umgås med killar och tjejer.

RIKARD- Dra kuken i gruset vad tråkigt jag har!!! lust att hitta på något eller?

haha det hade ALDRIG en tjej skrivit. Varför ska killar alltid vara så grova för? men det är ju det som är så skönt med att umgås med killar ibland också, man slipper vara så söt och snäll:P haha

hard time

ja som jessika skrev så har jag haft väldigt mycket att göra, inget jobb eller så som de andra, bara roliga saker. I fredags hälsade jag på min farmor som jag inte träffat på länge sen va jag ute med chriszy och hennes kompisar och sov över hos hennes faster till lördag då jag åkte och grillade med rikard och hans bror. I söndags väckte min mamma mig väldigt tidigt för att åka o bada, låg på stranden hela dagen (somnade så brände mig rejält på ryggen) i går badade jag med jessika och sedan gick vi på bio o kollade på twilight eclipse.
Idag har jag bara suttit hemma men det är ju ganska skönt det också ibland:)

Min underbara farmor <3 haha blir ett jävla liv om hon får reda på att jag fångat henne på bild:P

I want it that way

okej, idag har jag vart en sväng förbi i skärholmen med elin och rebecca. efter de åkte vi och tvätta bilen och sedan en sväng till mölle för att bada. jag och Elin badade medans rebecca tog lite kort (A)
bilder..

jag har blivit rätt brun?



tråkigt att vi nästan aldrig skriver tyckr jag. eller alltså vi skriver ju. men alla skriver inte vilket är tråkigt. Men chriszy jobbar just nu och har säkert inte så mycket tid över till att skriva. Tess jobbar också, men skriver inte så mycket ändå (a) och Johanna har säkert haft massa skoj för sig de senaste dagarna eftersom hon inte skrivit på någon dag. men hon är iallafall bra på att uppdatera om man jämför med de andra två arbetande kvinnorna! haha (A)

imorgon ska jag åkte och bada. Godnatt sötnosar!

dont worry be happy

oj dålig uppdatering av mig men nu kommer anledningen ;)
fredag
vaknade upp kl 9. gick ut. åkte och handla. skjutsade malin till södertälje. åkte och bada med jenny. åkte hem till jossi och käka mat. skjutsade hem jenny. åkte tillbaka till jossi med rebecca. spela kort. åkte till jobbet. jobba 01-05. kom hem ca 06.30. sov. vaknade kl 10. duscha. åt frukost. åkte och handla. åkte på lagfest med fotbollen. var på lagfesten till ca kl 02. sov med chriszy hos hennes faster var där kl ca03 pga att mina skor blev snodda och vi fick leeeta. gick hem med victors 45or, bara 10 storlekar förstora. sov. vaknade 09. åkte hem 10. åkte och badade kl 12. låg på stranden med Jenny, Sanna, Micke, Krille, Robin och Johan. skjutsade hem johan och robin kl ca18.30. kom tillbaka hem ca19.30. duscha. käka. åkte och jobbade 22-02. satt och väntade på nattbuss i ca 2timmar. kom hem. sov. vaknade 13.30. nu ska jag snart dra och bada med johanna :D

so long

gammal bild på mig


På sommarn e livet som bäst

på sommaren blir jag alltid så rastlös och måste hitta på saker hela tiden..idag umgicks jag lite med sussie som jag inte har träffat sen förra sommarn:) vi åt glass vid maren och kollade runt lite på stan. Sedan åkte hon till jobbet och jag åkte vidare till stranden med rikard och hans bror thomas:) där stannade vi tills det va dags för middag, då åkte jag till linda och grillade:) En underbar sommardag:)



RSS 2.0