hahahaha

hahaha min tio åriga syster kom precis in i mitt rum och grät. När jag frågde vad som hänt så sa hon att hon hade växtvärk. - Men lilla gumman det är inte farligt. -Näe men jag har bara i det högra benet så det kommer bli längre än det andra...hahaha hon är allt för rolig min syster


syster victoria <3

stay for you

Heeeeeej :D
jag är rätt trött idag, men jag är glad! :D
jag och min syster har vart och hälsat på min farmor.
så har vi vart och handlat massa, hon ska till turkiet på lördag.
Jag ska på lagfest på lördag, med fotbollen.

och aaaa. jag saknar klassen, jääääääättemycket! fick studentbilerna idag, när man fick se alla så fina på bilden så saknar man dom ännu mer.
här är bilden. inte så bra kvalitté men de duger <3<3


trött...

Idag är jag verkligen jätte trött. Lade mig ganska tidigt igår och vaknade ganska sent men är ändå jätte trött, tror det beror på åskan:( vart försvann den underbara solen?
Igår va jag ute i solen hela dagen. Och brände mig dessutom men det var det värt:P Först satt jag med jessika på maren och åt glass, jätte mysigt o sen åkte jag till stranden med sofie:)

Fick lite tråkiga besked igår också...hade ju bokat att åka till gotland på stockholms veckan v29. Allt var bokat och klart men killen som hyrde ut stugan hade lurat oss. Enligt honom låg stugan tio minuter från murarna mitt i visby men igentligen ligger den inte ens i visby..den ligger flera timmar där ifrån så nu står vi utan stuga:( jag som var inställd på att åka dit..men nu har jag ju massor av pengar att göra andra saker med. Tillexempel att göra klart min tatuering:P har haft den i fyra år nu och ännu inte hunnit fixa till den.

Bild på min ofixade tatuering:P

it's a heartache

hemma och helt slut efter träningspasset idag. träningsvärk i armarna imorgon!

men iallafall, tänkte säga att jag kanske har en familj nu, till min aupair resa :D
de är en ung tjej och kille som bor i concord, New Hampshire, där är värdet typ som här. Men dom ska iallafall få sitt första barn här snart. och båda två jobbar som läkare så dom har mycket arbetstid. 

vi får se hur de blir :) ingenting är klart ännu!


welcome to my life

jag är på så jävla bra humör idag :D
igår var jag med chriszy och lulle. badade, såg film, spela fifa osv :) hade as kul :D
idag åkte jag och fixade naglarna tidigt, sedan träffade jag Robin Öhman(från klassen), så jag varndra omkring med honom på stan ett tag, innan han skulle dra och bada med polare, jag ville följa med men jag skulle träffa johanna vilket inte heller var fel. as trevligt, satt nere vid maren i solen och hade de bra. efter de åkte jag till Niklas, Min systers pojkvän. Malin, min syster, var där så vi badade i hans pool. as skönt :D nu är jag hemma och ska snart iväg på träning.

Malin, Jessica och Jag hos Niklas

Jag

Malin - syster

forever and for always

hej här är jag, jag lever (a) :D haha
jag har haft en as bra midsommar. hur har ni haft det?
just nu sitter jag och glor på fotboll Holland - slovakien de står ett - noll till mina favoriter holland. som jag håller på i hela vm :) vilka hejar ni på?

här är en bild på mig och mina grannes dotter Emma ifrån midsommar!


Dilemma

Jag har ett riktigt stort dilemma och vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag har inte mått så bra den senaste tiden och beslöt mig för ett tag sedan att flytta till finland någon gång efter midsommar och bara glömma allt men nu är jag inte lika säker på det längre. Jag vill bara slippa alla idioter som svikit mig och allt det svåra. Jag vet inte längre vem jag kan lita på. Men jag vill inte lämna de underbara vänner jag har kvar. Har haft riktigt stora mardrömmar om det här. Känner mig så ensam.

Gud så skönt det är att bara få skriva av sig ibland...


midsommar

Ja då e jag äntligen hemma igen efter att ha firat midsommarhelgen med familjen på axviken. Det var faktiskt riktigt mysigt att bara umgås med familjen, har inte gjort det på ett tag. Vi bara umgicks och hade mysigt. Jag badade i havet för första gången den här somarn också och det va inte varmt ska jag säga men avsvalkande va det:P Träffade även några chilenare som jag kollade på fotbollsmatschen mellan chile och spanien med. det var riktigt kul tycker jag..till och med 80 åriga gamla tanter satt med och skrek och svärde under matschen haha jag satt mest och skrattade:P

Nu ska jag leta upp några som vill följa med och bada. Men inte i havet den här gången:P

Jag och syster när vi spelar kubb


11 maj 2008 & 20 april 2009



Som om det vore igår! Älskar dig baby.


Min typiska tur.

Idag var jag på arbetsförmedlingen. Behövde gå på toaletten, men den enda jag såg (handikapptoalett), var ur funktion, så jag frågade en som jobbade där om det fanns en annan. Han hämtade en nyckel till handikapptoaletten och jag gick in.
Toalettdörren hade ett sånt där automatiskt lås, så jag brydde mig inte om att låsa det vanliga låset, men när jag skulle ut så gick inte vredet att låsa upp! Vred det varv efter varv men det hände INGENTING! Som tur är så var Lull o parkerade om bilen så ringde honom så han fick säga till de som jobbade att släppa ut mig. Fick ingen panik och rummet tycktes inte krympa, alltså ingen klaustrofobi, det är bra!

Kanske ska skriva det som merit i mitt CV? "Instängd på arbetsförmedlingens toalett, fick inte panik"


Jag under helgens äventyr på grillparty hyos Fredrik, bilden är tagen av Fredriks pappa!

Efter regn kommer solsken:D

Nej men tjenare gott folk. Skrev ett lite dystert inlägg igår och vill därför bara meddela att jag mår mycket bättre idag:) Otroligt bra faktiskt:)
Bytte sängkläder igår och sov otroligt bra inatt:) Som en prinsessa enligt pappa:P
Idag har jag gymmat med kattie och sedan vart på stranden me cissie o rikard:) Fick rikard att bada:P han har inte badat på typ två år eftersom han är världens största badkruka haha



Efter regn....

Efter regn kommer solsken....eller!? Idag blir det att spendera dagen i sängen för min del tyvärr:( börjar känna mig lite nere igen. Idag var det planerat sedan länge att jag och en kompis till mig andree (som tyvärr gick bort för nästan två veckor sedan) skulle åka till skärholmen och shoppa lite sommarkläder. Fick lite ont i magen när jag läste påminnelsen på min mobil må jag säga...men jag har underbara vänner som stöttar mig, snart kommer cissie hit med lite mat som vi ska mumsa i oss i sängen:)
imorgon är en ny dag och då lovar jag att spendera den ute i solen med mina underbara vänner..kanske blir det ett dopp också;)

GRATTIS;)

Idag fyller therese 19år, grattis gumman:) <3



Landet

Sitter ute på landet just nu, ska ut och kratta. Riktigt mysigt här, vi kom ut igår kväll och krattade lite, gjorde god mat och bara myste med brasa, mashmallows, och fotboll. fixade även mina naglar och den här gången, till skillnad från förra gången jag gjorde det själv, så blev det riktigt bra! Är helnöjd med mig själv.
Vi kommer vara här tills imorgon, för jag ska till arbetsförmedlingen (för att se om de kan bli mina vänner) och Lull jobbar imorgon natt, så jag kommer åka ut till mamma efter det.

Håller med tjejerna om att vi borde samla klassen snart. Drömde faktiskt om dem inatt. Att vi var på en avslutning tillsammans.
Men nu är det dags att lägga på ett kol!
Puss


cooler than me

jag håller med johanna, dags att fixa någonting med klassen. vi har inte träffats på typ två veckor nu :O känns som en evighet. I miss everyone!

bild på mig från igår, visst är jag blond :O

sakna

ja idag är det måndag och i vanliga fall skulle vi suttit i skolan just nu och ha omvårdnad med våran mentor sandra men istället sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på idag. Saknar alla i klassen så otroligt mkt. Jessika och chriszy har jag träffat rätt mkt nu faktiskt men de andra har man inte hört något från alls. Dags att hitta på något med klassen kanske.



löööv

sitter hos jessika just nu och väntar på att chriszy ska komma och hämta upp oss för att sedan åka till fredrik på grillkväll:) ska bli mysigt:) Blir kanske utekväll senare också. Tess kunde tyvärr inte följa me för att hon hade match idag men vi tänker på henne:P lite nervöst ööver att chriszy ska övningsköra men det går nog bra:)


rmid07<3


Några ord.

Jag är full. Fullare än på jävligt länge. Men inte full på det sättet ni tänker nu. Och nu tänker ni säkert att ni undrar vad jag menar. Såhär är läget. Jag är full, otroligt full, men inte utav alkohol utan av kärlek.

Kärlek har blivit ett nyckelord i min vardag och jag känner ingen press, trots att jag kanske borde. Jag tar det lugnt och försöker göra det bästa av situationen istället för att få panik och få marken att falla under mig. Det har varit så jobbigt nu i vår, jag har fallit och bara rest mig halvt för att falla igen, men nu börjar allt falla på plats. Det är inte perfekt, jag tror inte mitt liv någonsin kommer bli perfekt. Jag tror inte ens perfekt finns, det är inget ord ens. Men jag lever, jag skrattar, jag ler. Jag mår bra mer än vad jag mår dåligt och det är värdefullt. Självklart kommer de där dagarna som är fyllda av ångest, ledsamhet, fall och hjälplöshet, jag har varit inne i det så jäkla länge och det är svårt att komma ur. Jag går igenom dagar då jag vill skada mig själv, då jag vill gräva ner mig i en grop och aldrig mer komma upp. Det är dagar då jag gråter och skriker och inte orkar mer. Men de dagarna är färre nu. Jag kan äntligen se att jag också får vara glad och lycklig. Jag är inte mer än mänsklig, men mina jobbiga dagar är färre och jag är lycklig. Jag är full av kärlek, lycka, glädje. Jag är full, men inte av alkohol.

Ögonblick av kärlek, fångade på bild.

















Har du något kärleksfullt minne du vill dela med dig av? :)
(vet att det är minst 10 som tittar in varje dag, så kom igen dela med er lite av era minnen!)

There ain't no mountain high enough. Ain't no valley low enough

long time no see!
jag, chriszy och Johanna hart varit på kryssning, 2 dagars, mån - ons. kan va därför vi inte skrivit så mycket. men nu är vi tillbaka, fortfarande lite segt att skriva, jag har ju liksom min egen blogg också :P men de ordnar sig :D jag gör så gott jag kan!

 bara några bilder

Jag och Chriszy gjorde en titanic


Vi bastade vanlig bastu och ångbastu, + badade jacuzzi.
Sedan fick vi rygg peeling och rygg massage, helt underbart!


en jävla massa kärlek


Shoppat lite :)

Haha, nu tänkte jag vara sådär tråkig som alla "mode"bloggare och visa upp mina kläder jag köpt, men det är de fan värda :D


Shorts, gelekit & nagellack!

Urläckert neonrosa linne! :D

Söta shorts!

Långkort tröja

Bh, som faktiskt fanns i rätt storlek för en gångs skull!

två par nätstrupmbyxor och håliga leggings!

Spetslinne

Coolt linne med spetsrygg

Sådär spetsigt är hela ryggen på linnet!

Jeans! Supersköna

Ett till par grymt sköna jeans!

SUPERMYSIG tjocktröja

Fint linne, ljust. bra till sommaren! :D

PUSS

finns inga ord, men jag försöker ändå.

Studenten var helt otrolig, kan inte finna några ord att sätta på den känslan. Det hände så mycket och allt på en dag.

På morgonen fick jag, Jessika och David skjuts av min pappa hem till Wille. Hos Wille hade vi champangefrukost, och det var riktigt kul, härligt, trevligt. Alla bra ord man kan säga. Efter frukosten gick hela klassen i samlad trupp (förutom jag och Tess som åkte bil bakom alla) till skolan. I skolan samlades vi i klassrummet och skrev klart i mössorna, vi hade börjat hemma hos Wille. Fotograferingen var 10.25 för vår klass och 11.15 så hade vi vår allra sista lunch på Igelstavikens gymnasium. 12.50 började vi marschera mot amfiteatern bakom skolan och väl där så hade vi "utspringet". Vår klass fick springa upp på scenen som tvåa, med samma poäng (22) som NVID. Efter att alla klasser sprungit ut så gick jag, Tess, Jessika, Carro, Angelica och Camilla upp på scen och sjöng.

När vi skulle till flaken var det kaos. Vårat flak var trasigt och skulle inte komma dit. Alla var ledsna, arga och besvikna. Vi skulle åka med OP, men så kom inte deras flak heller. En i klassens pappa ringde och pratade med företaget som vi hyrt flaket av och vi ska få våra pengar tillbaka. Sen kom ett flak som vi och OP skulle åka med så vi åkte med. Efter drygt en timme fick Jessika en glasbit rätt upp i foten och blodet SRUTADE. Galet. Vi stannade på centralen och min morbror körde oss till akuten, de andra åkte vidare. På akuten var det LÅNG kö så vi ringde "våra" brandmän och vår lärare kom och hämtade Jessika så hon fick följa med till station och bli omplåstrad så hon slapp sitta på akuten i flera timmar : )

Slutskivan var galen. Mycket folk, bra musik och otroligt mycket känslor. Glada att vi tagit studenten, ledsna för att vi kommer sakna varandra, vi kommer inte längre träffas efter helgen, eller imorgon, eller efter lovet. Inte som RMID. Men vi kommer ändå alltid vara RMID.

Tack för de här tre åren fina människor! <3

Lite bättre nu!

Så jag ska försöka komma tillbaka idag! Känner att jag orkar igen! Har mycket att berätta och visa! Men nu ska jag se om det finns någon som vill följa med till Skärholmen och titta på bhar :)

Puss

Where is she!?

Vart är tess!? hon har inte skrivit på ett bra tag nu..visst vill vi veta vad hon gör om dagarna också. Komigen nu tess och skriv ett inlägg för oss:P saknar dig gumman<3

jag och tess:)

Friends friends friends

Jag och jessika var på bio idag och kollade på The last song. Den va jävligt bra:) jessika blev lite blödig:P det brukar vara jag som blir det men inte denna gång:P haha Tack för idag gumman, älskar dig<3



STUDENTEN!

Fyfan vad vi e bra! :)

Är inne i en dålig period, därför jag inte bloggat såmycket, ska försökra förbättra mig och komma tillbaka snart!

man hinner med mycket på studenten


Can you feel the love tonight

Ja fyfan igår tog vi studenten..så jävla underbar dag:D Känns helt otroligt. Men jag saknar redan alla:(

Mitt plankat:D


Vi tjejer:)


Killarna:)


Jag och ida:)


På flaket:)


Under middagen:)

Fyfaan vad vi e bra!!!

STUUUDENTEN!!!! Känns så jävla bra:D vann pris för klassens bästa prestation:) väldigt oväntat må jag säga..tack alla för en helt underbar dag:) bilder kommer sen /Johanna


love is in the air

dålig uppdatering. men jag har vart så jävla stressad de senaste dagarna så aaa.
Imorgon är det dags, vi ska ta studenten, jag kan inte fatta det. Känns som att de var igår vi kom in nervöst i klassrummet med våra stora väskor, som var packade med övernattningssaker. Dagen vi åkte till slandö. Rmid och Op åkte tillsammans, det var den dagen man fick flera nya vänner. Vänner som man har haft i tre år nu. Men vissa av alla kommer man säkert inte träffa mer, förhoppningsvis fixar vi ju en återträff om typ 20år för att se vad alla gjort med sina liv. Jag hoppas verkligen att jag inte tappar kontakten totalt med alla, vi har ändå var vi i tre år nu, tre år med Rmid, föralltid Rmid! så är det! älskar er alla.
Jag vet inte om jag ska vara ledsen eller glad imorgon, de är splittrade känslor! Men fan va roligt jag ska ha!



MIN UNDERBARA KLASS!!! <3<3

One more dress

haha ja då har beslutångesten kommit tillbaka:P har köpt ännu en studentklänning:) tredje klänningen gilt eller?:P
/Johanna



fullt upp

ja som ni kanske har märkt så har vi alla haft fullt upp den senaste tiden. Jag har tex suttit barnvakt och haft avslutning inom gymnastiken för alla ledare. Sedan har vi även haft drakbåtsrodd och idag hade vi avslutning med brandmännen:)

Tänkte bjuda på lite bilder från min avslutning med gympan:)










Hemlis!

Håller på med en liten hemlis till klassen. Det är jag och Jessika som kom på idén och det kommer bli SUPER! Hoppas det uppskattas i alla fall för vi lägger ner en del tid på det :)

Dags för mig att ordna lite med det nu!
/Chriszy

Drakbåtsrodd!


Bra jobbat klassen! Vi vann vårat heat mot SPid3, tror att vi kom trea av skolans klasser :)


GOLDEN YARD

SMGULDSMGULDSMGULDSMGULDSMGULDSMGULDSMGULD
Hasses gulddusch från killarna

Killarna

Laget

Sjukvårdarna (VI)

RSS 2.0