Jumper

igår hade jag avskedsfest, jag är verkligen omringad av världens bästa människor här. så drar jag.. förhoppningsvis hittar jag några fler underbara vänner. fast INGEN kommer att nå upp till er(dom som var på festen) NIVÅ! <3

denna låt skrev mina två killkompisar och sjöng/spela för mig <3


We go together

Idag är det mycket som händer. Snart ska jag iväg på 2års kalas hos jätte söta izabelle (min kusins dotter) sen får vi gäster eftersom min pappa o bror fyllde år i veckan o sen drar jag vidare till jessika som ska ha sitt hejdå party idag. Lite stressigt är det men en underbar dag kommer det att bli ;)

Det är lite blandade känslor att gå på jessikas hejdå party men jag vet ju att vi kommer ses snart igen o tiden går säkert fort så ...



Fredag kväll

Precis som Jessika skrev så ska vi ha tjejkväll imorgon, är så glad för det! Saknar mina älskade vänner så himla mycket, och eftersom att Jessika snart åker så blir det typ sista gången vi träffas bara vi och vi ska ha kul till max!

För ungefär två år sedan så kom jag och Jessikan på att vi ville till USA som aupairer. Vi planerade att åka i början eller slutet av september i år. Tyvärr har jag inte kunnat ordna mitt körkort så för mig är det ganska kört. Jessika kommer inte iväg till USA men hon kommer iväg till Schweiz istället. Om jag är avundsjuk? Visst lite, eftersom jag så gärna ville, men jag ska istället ta min tid och plugga så jag når en annan dröm i mitt liv. Jag släpper drömmen som aupair för att nå en annan. Det är stort, eftersom jag alltid ältar saker i ungefär hundra år innan jag släpper det. Men jag är så jävla GLAD för Jessikas skull, så stolt över henne att hon faktiskt åker iväg! Jag kommer sakna dig till tusen vännen, men jag vet att du vill det här, du vill lika mycket som jag ville, om inte mer, och jag är glad för din skull! Så imorgon så har vi vår sista tjejkväll innan du åker, och när du kommer hem igen så ska vi ha en minst lika bra tjejkväll som jag vet att vi kommer ha imorgon! Jag hoppas att du kommer få en underbar tid, en underbar upplevelse och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer få det toppen! Du är värd det!






/ Chriszy


hand in my pocket

hittade massa gamla bilder på mig. mohaha


ask for more

vad händer mina vänner?
imorgon ska vi tjejer i livetutanförluckan ha tjejkväll hemma hos chriszy jag längtar faktiskt ganska as mycket :) jag har saknat mina tjejer! och jag kommer sakna dom ännu mer när jag åker.
Men jag har ju märkt en sak, jag saknar klassen so fucking bad. och när jag åker kommer jag att sakna familjen, vännerna osv så att jag dör. meen. jag kommer att klara mig. jag ska klara mig.
jag kommer ju att komma hem över jul och nyår.
och jag kommer hem i augusti igen 2011.

jag kan inte fatta att de på söndag är exakt två veckor kvar.
när jag skriver dethär blir jag as nervös.

mee summer 2010

tell me everything will be okay

YO!
lördag ska vi brudar träffas och ha en tjejkväll. som jag längtar <3



Så fort jag går in på den här bloggen så bara saknar jag igelsta, Räddningsmedicin 07 Enormt jäkla mycket!




Har jag föresten sagt att jag flyttar till Schweiz om.. 20dagar! :O




over and out / JH


My eyes on you

Idag blev jag kvalitetssäkrad på jobbet idag. Eftersom jag är gymnastikledare innebär det att de högre cheferna kommer oanmälda och kollar på alla mina pass hur jag är som ledare, hur jag planerar, hur jag är mot barnen. Ja att jag sköter mig helt enkelt. Det gör de på alla ledare en gång om året. Att jag va först ut va jätte nervöst..blev jätte orolig när de kom in me sina kostymer och bara satt o kollade på mig o skrev i sina häften. Men det gick jätte bra, fick bara possitiva kommentarer o de va jätte nöjda med mig så jag kan äntligen andas ut :P

Tiden flyger fram

Schit det är redan fredag idag..det känns som att tiden bara flyger iväg. Veckorna går så fort nu. Idag blir det att åka upp till stockholm och köpa jacka och kanske mössa..vet inte, brukar inte passa i mössa men har hittat en skit snygg som jag tänkte prova så får se om jag kommer hem med den ;)


Hittade den på accent för 149kr



Godmorgon världen

åhh va härligt att vakna upp till en strålande sol utanför fönstret:) Dock så har jag inte sovit så jätte bra..drömde mardrömmar hela natten o va ganska högljudd enligt pappa:P så nu ska jag upp o ta en kallduch för att vakna o sen ska jag och syster ner på stan o köpa nya jackor till den kalla vintern ;)

My future

 



Har varit och spått mig idag ;) Tror inte på sånt men det va ganska roligt ändå. Tydligen så ska jag gifta mig i tjugoårs åldern med en mörkhårig man o få tre barn. Vi skiljer oss och jag träffar en annan o får ett barn med han också haha vi får väl se :P

 

 


im feeling hot hot hot

idag ska jag på besök på igelstavikensgymnasium. ska leka med sandra idag så thats why ;)

Jag och Sandra

Vill ha!!!!!!!


Åhh vad jag vill ha dessa superheta röda pumps. De skulle passa SÅ bra till mina svarta lacktights och en svart tunika ;) men det tycker tyvärr inte min plånbok :(


hey miss kiss let us danse

kollade på bilder från skoltiden idag. ååh vad jag saknar allt och alla. de röda och blåa sofforna, lärarna som alltid gick förbi och sa åt oss att ta ner fötterna från borden. varje lektion jag tvingades att klia Wille eller Patrick på ryggen, alla jättelånga matköer, äckliga men roliga lunchar med dem bästa. Louise idrottslektioner, Götes slappa innebandyträning (som de var på den tiden), Leila och Sandra. Alltså allt. Mellisen i ettan! Kryssningen i trean!
Vi var så jävlabra, men vi märkte de efter att vi hade gått ut.

"Man vet inte vad man har fören man förlorat de"

ETTAN

TVÅAN

TREAN

STUDENTEN


calm yourself he says to me

<3<3<3<3 Jag älskar mina tjejer!


Maskerad ;D

lite bilder från min maskeradfest igår


Vi fyra:) mimmi mus, hjärter dam, boxare, katt


Chriszy


Jag och robin


Sofie som nyckelpiga


En björn


Rambo och carlsson


Servitris, räv, djävul


Jessika o Chriszy


Jag o Sofie


Tess o Johanna

from paris to berlin in every disco i get in

Japp idag är maskeraden, som jag längtat :D
dock så har fått mellanöroninflamation så.. men jag biter ihop.
dethär är ingenting jag kan missa! 

jag ska vara catwoman, men jag ska inte ha läderkläder. såå de blir väll mest bara en katt. HAHA

RSS 2.0