hope and glory

HAHAH jag failade ju förra inlägget såg jag nu.
Jag gjorde så att man kunde trycka på alla tre men sen har det blivit fel och man kommer bara in på min blogg. riktigt illa vafan hahaha.. såååååå
 jag försöker igen


Johanna Nilsson
haldisjohannanilsson.blogg.se

Chriszy Broman
satansbananer.blogg.se

Jessika Hellsén
jessikah.blogg.se

Therese Nordström
Tessss <3hoppas jag lyckades bättre nu, vi hörs!


bye bye

nu är det en vecka sedan jag skrev förra inlägget. vilket jag tror betyder att vi inte kommer att skriva nå mer i denna blogg?

kolla in våra egna bloggar istället:

satansbananer.blogg.se

haldisjohannanilsson.blogg.se

jessikah.blogg.seSchweiz- geneve

I quit(?)

vad sägs som att ta bort denna blogg nu är vi tre av fyra på egen hand med varsin blogg, bara therese får skaffa sig en blogg så man vet vad hon har för sig. för i denna bloggen händer de ingenting, 3 besökare. Kan bero på att vi inte skriver. Men jag skriver förfullt i min egen blogg, Chriszy skriver inte, hon skriver förfullt i siin egen blogg och Johanna skriver förfullt i sin egen blogg och brukar lägga in inlägg här.


Jag älskar er tjejer <3


busted

Idag har jag vart o gymmat med underbara kattie;) På gymmet träffade vi våran gamla idrottslärare..han tog oss på bar gärning när vi satt o vilade ett tag :P inte direkt så man vill att första mötet me gamla idrottslärarn ska va direkt :P han tog tag i oss o slet upp oss från våra stolar...haha exakt som i skolan

On my own

Nu har bäntligen jag också skaffat en egen blogg ;) så gå gärna in dit o kolla: haldisjohannanilsson.blogg.se Men jag kommer garanterat fortsätta blogga här :)


Woho

Bjuder på den enda bild på mig från kryssningen ;) haha det är jag och Ra:) så jävla snygga


suddenly she's leaving

Ja idag flyttar jessika till Schweiz som ni kanske har läst om. Det är lite sorgligt men eftersom det är det hon vill så hoppas jag att hon kommer trivas o inte längta hem allt för mycket :P själv får jag försöka komma på vad jag själv ska göra den här terminen. Har ju kommit in på en skönhetsskola men är inte helt säker på om jag ska tacka ja. Det är inte exakt det jag vill bli men nästan. Och så måste jag ta lån som jag e lite osäker på så vi får helt enkelt se :)
Just nu ska jag hoppa in i duschen o sen åka till strängnes o träffa richard :)

My family secret

Haha vaknade idag av att mamma, pappa o mina två systrar sprang runt köket som riktiga dårar...vi har morgongympa ropar min ena syster, vi ska springa tio varv runt köket. Hahahahahahahahahaha ja vad ska man säga...skönt att få vakna upp med ett riktigt skratt ;P Ibland bara så älskar jag min knäppa familj <3

oh happy day

Nu har jag precis kommit hem från världens hemskaste kryssning. Har aldrig varit me om så stora vågor. Blev så jävla åksjuk. Det slutade me att alla fyra i våran hytt låg o kräktes ikapp :P men bortsett från det så var det en bra kryssning :)

in my secret life

Jag, Johanna och Chriszy har vart på bio. Vi såg Paranormal activite 2, faktiskt läskig den med. vi såg ettan förra helgen på vår tjejkväll. Vet inte vilken jag tycker är bäst. för i bion så snackade alla så jävla mycket och de förstörde rätt mycket av de läskiga. ni hajjjjar!

Nu ligger jag och johanna i min säng och ska sova typ ;) pusss
Godnatt


RSS 2.0