be careful

idag har jag vart i skolan, gjorde dock inte sådär jätte mycket. jag har tröttnat jääääättemycket på skolan. Jag är helt totalt slut i huvudet. jag kan inte ens prata ordentliget längre. säger jag försvinner istället för jag är försiktigt. typ så. Idag började jag jobba på donken också, blev lite stressigt för att jag skulle lära mig allt på en gång. ett helt häfte var jag tvungen att gå igenom. medans de andra två som hade fått jobb bara behövde gå igenom en sak. Men jag fick mycket bara för att jag börjar jobba redan på fredag igen. såå aa. lite huvudvärk nu. Men de var faktiskt kul att jobba :D
Godnatt! /Jessika

bild på mig och Chriszy

STUDENTKLÄNNING!

Nu har jag bestämt mig för vilken, så den ska beställas så snart som möjligt! Jag är helt kär i den! Det största problemet är skorna. Jag har hittat "mina" skor, men de är i helt fel färg :( Så måste fortsätta leta... Hoppas på att hitta ett par liknande!

Nu är det i alla fall dags för mig att borsta tänderna och bege mig mot tåget! Vi har studentmöte i skolan och ska planera för studentdagen nu! Spännande!


Lekte med ps, lärde mig något nytt! (visserligen ett tag sen men ändå) Jag och Lull!

come back

äntligen lite mer människor som skriver. jag har tröttnat på att skriva i bloggen, ändå kommer mest inlägg ifrån mig (a) någon måste ju låta bloggen leva, eller? ;) haha
jaja imorgon blir de introduktion  på de nya jobbet. och så blir de studentmöte imorgon bitti.

Och johanna skrev inlägg innan, jag hoppas bilden på klänningen kommer upp snart, för jag vill se den :D
jag kan lägga in en bild på min sålänge! :)




Godnatt nu vänner vi hörs och ses! /Jessika

Oh my god...

Tänkte lägga in en bild på min studentklänning idag men hittar tyvärr inte sladden till kameran:( den e helt spårlöst borta...men lovar att leta i hela lägenheten tills ja hittar den så lägger ja in den senare:) pusspuss/ johanna

Please, take me away from this

Grattis jessika till jobbet;) e lite avundsjuk:P känns att jag också måste börja ta tag i mitt liv nu, allt går så fort. Snart är skolan slut och alla vänner försvinner...aja nu ska jag dra ner på stan och träffa några gamla kompisar/ johanna


little bit of love

Hej alla glada!
Jag är iallafall glad, Mcdonalds ringde mig idag och gav mig ett jobb! :D Jag var på arbetesintervju för ett tag sen och nu fick jag de där jobbet! Äntligen säger jag.
Nu ska jag dra och käka vi hörs senare :) /Jessika

jag i framtiden, haha

play with me

Nu är det bestämt, nu vet vi äntligen vart vi ska ta studenten, Äntligen!!! De här har man väntat på hur länge som helst, nu är det inte långt kvar!
Idag betalade vi i klassen in pengar till Maria till Flaket, så nu är det betalt också, helt underbart. Studenten närmar sig med stormsteg, dock har jag huuur mycket som helst att göra just nu (hela min klass har mycket). Vi har inte haft mycket på 3 år, nu är de 2 månader kvar då jävlar ska man få grejer att göra. jaja.. jag måste göras vill bara bli klar med allt nu!

Men de som bestämdes var att vi ska ta studenten på SKOLAN! riktigt bra val av treorna faktiskt :D /JESSIKA
Ha en jätte bra helg alla läsare :)
 
Studentbild från tidigare år på igelsta!


Skolan!






lånad bild


ÄNTLIGEN!

Nu är projektrapporten inskickad och klar! UNDERBART


I don't wanna be a tiger

nu bär det av till skolan. Projektarbetet ska in innan 8.30! :D /JESSIKA

klassbild, RMID3

you got it

Grattis Therese till Körkortet!!!!! :D /JESSIKA

Smygtitt på mössan :- )

 


Ohh my...

Börjar snart jobba om några timmar på gymnastiken men ett litet problem har uppatått..min medhjälpare är sjuk!!! okej det är inte ett så litet problem det är ett STORT problem. Behöver någon som kan hjälpa till fort. Aldrig att ja kan ta hand om en hel grupp själv:/ Hör av er om ni är snälla och vill rädda min dag:P haha
/Johanna


En liten bild på några barn från gympan;)


Sent en lördag natt (söndag morgon?)

Hela lördagen gick åt att tävla. Vi åkte tjugo över åtta på morgonen och kom hem halv åtta på kvällen tror jag. Jisses. Men det gick bra. För Lull, inte för mig dock. Jag vann en match så slutade på fjärdeplats. Lull däremot var duktig! Han kom 1a i juniorer och 2a i seniorer! Var roligare än jag väntade mig att tävla faktiskt, trots en del saker som hände. Ska försöka träna ännu mer än vad jag gör nu så jag kan tävla ordentligt innan jag åker iväg i september!

Var på jobbintervju i fredags också, kändes bra i alla fall så hoppas på att man får jobbet då!
Hände en annan lite halvrolig grej sådär i fredags. Skickade ett sms till Lull att han skulle vänta på mig i Huddinge när han slutade så skulle jag komma dit efter intervjun. Skickade smset vid typ.. tjugo över tolv. Han frågade när intervjun var och jag svarade 15.15. Då sa han att han måste isåfall vänta i huddinge i tre timmar. Jag fattade absolut INGENTING. Det var ju måndag? Han slutade ju halv fyra. Men icke. Det var ju fredag och då slutade han kl ett! Haha, så han fick åka till stan och sällskapa mig, Jessika och Malin :)

/ Chriszy


ride on baby

hej :)
lördag kväll och jag gör ingenting, ligger nerbäddad i min nybäddade säng, i mitt nystädade rum, med doftljus och coca cola. kan de bli bättre? :)
nu ska jag sätta på en grym film också.. men först tänkte jag berätta om att jag, chriszy och johanna + caroline i idp3 blev intervjuade av LT i fredags. De handlade om studenten, hur vi tyckte att de var att inte ta studenten på torekällberget :) alla södertälje bor kan läsa tidningen på måndag, då finns vi där :)
puss på er och godnatt!!/JESSIKA

en bild som Chriszy har gjort :)

Help me

Ja nu var helgen i full gång men det känns f*n inte som helg när man måste sitta och plugga hela helgen...vill bara bli klar med allt och ta studenten NU!!!


Bild på Linda som fylde år i tisdags;)


dont trust her

hejhej :D orkar inte skriva så mycket.
bild på mig och rebecca

Hello!

Hej Alla! Sitter nu i skolans stora härliga bibliotek och arbetar med lite allt möjligt?! Det här är ju det skönaste stället om man ska sitta och plugga med något. Miljön här inne är lugn, tystlåten. Allt som man kan tänka sig behövas när man behöver lite arbetsro!
Sedan har jag lunch vid 11, så det blir det till att gå till matsalen och äta lite Kebabgryta med ris! Personligen tycker jag att vi har riktigt god mat här på skolan!
Aja, ska fortsätta med mitt nu... Men vi hörs kanske imorgon igen?!:)

Ha det gott! M.V.H Therese<3

Redovisning

Om lite drygt en timme så har vi redovisning om tågolyckan i storbritannien ;D Kommer gå skitbra :)

brake the ice

gott folk, här är jag igen :D jippi säger ni då? haha
nej men aa sm.et idag gick ju inte som väntat, de gick ur dåligt. men vafan ska man göra liksom. livet går vidare right?

Jag har sökt som au pair, och nu har dom svarat på min ansökan och dom har bokat in mig på ett möte den 5maj, nu längtar jag otroligt mycket. Så har jag även fått min egen Au pair sida där jag kan lägga in information om mig och bilder på mig osv ni förstår :D de gjorde min dag!

ja annars har vi redovisning i brand imorgon, min grupp ska berätta om Tågolyckan i londan 5 oktober 1999 kl 8.15 ;) haha jag har pluggat :D jag längtar typ tillbaka till skolan nu, jag har inte vart där sen i torsdags liksom saknar mina underbara klasskamrater (aa fast inte alla lika mycket) , mest mina vänner i bloggen <3<3

puss på er alla och godnatt :)
de får bli en glad bild på mig!


WHAT!?

Jag har precis ringt vad jag tror kan vara mitt livs viktigaste samtal...puhhh. Ringde någon ungdomsbank och kollade om jag får ta lån. Måste ha det till utbildningen som jag vill gå. Förstod det mesta hon sa:P Jag fick ta lån:D wiiiho!!! Nu måste jag bara hitta ett jobb:/

/Johanna



you got me good

vi förlorade skolsm! fyfan alltså..........

hallå världen!

Idag så har vi bara en lektion, vilken blir massage för oss som har breddidrott, låter väl mysigt? ;)
Efter det så blir det en snabb lunch och sen iväg till gymmet !
Missade träningen igår, för jag hade ont i magen (Lull lurade i mig indisk mat) och helt snurrig, så det ska jag ta igen idag.




cant fight the moonlight

/JESSIKA


you look good man

HEEEEJ kära läsare :D
nu har jag vart i landskorna i helgen. som man helst inte ska prata om, kan berätta att telge sibk är 4e bäst i sverige! de räcker. hur helgen var skiter vi i ;)

mitt första inlägg med min nya kategori :)

Idag kom min studentklänning :D
Nu är det ballar av stål.
Jag är trött.
Jag ska sova.
Jag ska inte till skolan imorgon.
Jag ska plugga hela dagen imorgon.
Jag ska spela skol sm, innebandy på tisdag!

Lev livet people :D /JESSIKA
bild på telge


Extremt trött

Ja då skriver väl jag också ett första inlägg under min kategori:) Har jobbat hela dagen så är jätte trött men barnen blev inte alls trötta..de ville fortsätta i all evighet verkade det som. Känner mig lite gammal:P Nu ska jag börja plugga inför religions provet..verkar som att det är det enda jag gör nu:( /johanna

första inlägget i min egen kategori!

Sådär ja! Nu vart designen helt klar + kategorierna, en för var och en av oss finns nu :) Känns bra.
Har jobbat hela helgen så känner mig lite sliten, blir tidigt ikväll!


det finns en grej jag är bra på. Det är att stretcha ^^

Ny design!

Nu design igen :) Fyra nya kategorier kommer inom kort!

/ Chriszy

cruise 2010

Några bilder från kryssningen..


VI BRUDAR MED ROGER PONTARE :)


froooom yesterday

Nu är vi hemma från kryssningen!
bilder kommer senare ;) /JESSIKA & THERESE!

Johanna var beredd ifall någonting hemskt skulle inträffa, typ en ny titanic olycka.
Bra Johanna, Våtdräckt och flytväst! De kallar vi förberedelse!!


en timme kvar!

Om 45 minuter får vi gå ombord, om en timme åker vi mot åbo! NICE

VI ÄR BÄST INGEN PROTEST ;) / Chriszy, Jessika, Johanna & Tess

Today!!!!

Ja idag så drar vi på kryssning;D både possitiva och negativa förväntningar:P man märker att alla verkligen är på G nu..redan mycket snack:) haha näe men det kommer säkert bli skit kul:) det kommer bli mycket bilder för min del så lägger upp lite här på bloggen sen:) /johanna

massage

Imorgon börjar våran massageutbildning som vi ska ha inom breddidrotten, jättekul. Jag pratade precis med bredd lärarna och fick som uppgift att meddela alla att vi ska ha badlakan med oss. Nu blev jag verkligen fundersam över vad vi ska göra..men det ska bli kul att se;) /johanna


imorgon drar vi!

Just nu är det väldigt mycket prat om kryssningen, men det bär ju av imorgon och det är egentligen första gången vi gör något med klassen på eget initiativ och jag tror det kommer bli skitkul! :)

är det någon mer som ska åka med galaxy imorgonkväll? :)

/chriszy

two more days

TVÅ dagar kvar! /JESSIKA

anmält dig som...

... blodgivare? det har jag. Gör det du med på www.geblod.nu
... organdonator? det ska jag göra. Hitta mer information på http://www.donationsradet.se


/ Chriszy

to late to late to late

har ni sett på nyheterna? om alla kryssningsbåtar, att dom fastar ute på haven pga att de är så himla tjocka isar. och de är jätte många kryssningar som blir inställda. hoppas inte våran båt blir en av dom bara. för jag längtar som fan till kryssningen. skulle bli en katastrof ifall den blir inställd. haha. men de händer nog inte. de gör ju inget ifall vi skulle fastna ute på havet. man får ju rätt lätt hjälp och kryssningen blir längre. de är väll bara positivt? :D /JESSIKA 

här kan ni läsa lite. klicka HÄR


you can call me

Här kommer lite musik som jag tycker att ni kan lyssna på ;)/JESSIKA


Här är jag !

Varit dåligt med uppdatering från min sida, har ju varit sjuk och så har jag varit på kryssning. Det var riktigt roligt faktiskt, träffade en hel del nytt folk! På tisdag nästa vecka är det ju dags för våran klass att åka på kryssning, det kommer bli så bra! Kommer bli lite tomt (tror jag) med uppdatering från min sida under resten av veckan, jag ska nämligen på träningsläger imorgon och kommer inte hem förr än på söndag. Dock kommer datorn följa med så ett eller annat inlägg kanske jag kan peta in om jag får tid och itne är för trött efter träningarna :) / Chriszy

Yeah!!!!

Ja som ni kanske har läst så åker våran klass (RMID3) på kryssning på tisdag:) jag och tess var i stockholm idag och letade lite kläder till kryssningen men det var jätte svårt att hitta något. Jag kom igallafall hem med ett par skor;) Längtar bara till tisdag nu:P /johanna

Bild på skorna ja köpte:P



skies are blue

shit va dåliga alla är på att skriva. de är ju pinsamt! bara för att de är lov ska väll inte bloggen dö ut eller? vi dör inte, bloggen dör inte! vi gör ju fortfarande saker om dagarna.
Men vi kör en sån här grej idag. ni ställer frågor till oss, om vad som helst. så ska vi alla 4 svara så gott vi kan på dom? ni kan fråga precis allt mellan himmel och jord! och gör de, så blir de jätte kul. var inte blyga nu :D
/JESSIKA
bild på oss brudar; johanna, Tess, jag(jessika) och Chriszy
 

now and forever

skönt med lov. inte lika skönt att vara "sjuk". jag är inte sjuk men jag vet inte vad jag ska kalla de jag har riktigt för de är ingen som vet. men de börjar bli bättre nu :)
sköt om er alla underbara läsare ;) /JESSIKA

bild på Johanna och Tess

RSS 2.0