Sundsvall nästa?

Fick ett samtal i fredags om att jag kommit in på en skola som jag sökt. Yääääy fan vad glad jag blev :D men det fanns inga platser i stockholm så jag kom in i sundsvall men det är väl lungt tänker jag och tackar ja i tron om att det är ett tag tills skolan börjar men nejdå skolan börjar redan på torsag. Hur f*n ska jag få tag på en lägenhet i sundsvall till på torsdag!?
Jag fick till igår att bestämma mig. Tackade tyvärr nej men nu har jag en plats till nästa termin ;D Det är inte exakt det jag vill jobba med men nästan. Denna utbildning är till massageterapeut och jag vill bli hudterapeut. Men nu har jag igallafall en reservplan:P

Händelserik helg

ja som rubriken säger så har jag haft en väldigt händelserik helg på både gott o ont. I lördags va det planerat att jag och ett gäng kompisar skulle gå ut på stanleys i södertälje. De hade playboy party. Men 1 timme innan vi skulle ut så börjar folk hoppa av en efter en så tillslut blev det bara jag och tess men fyfan va kul vi hade ändå. Träffade jätte många jag känner och många från klassen som man inte träffat på länge :D
Men sen fick jag otur igen. När vi skulle hämta ut våra grejer från garderoben så fanns inte mina grejer kvar. De hade slarvat bort både min jacka o väska!!! F*n va arg jag blev. så hela söndagen gick ut på att sitta i telefonkö hos polisen o  sen försöka nå min chef o komunen eftersom mina jobbanycklar låg i väskan. Men jag ångrar ändå inte helgen, hade kul så länge det varade:)

halvvägs till framtiden

juste ska berätta att i november flyttar jag till schweiz och jobbar som aupair i ett år. :)
saknar klassen

hallelujah

shit va den här bloggen är olevande. ingen skriver. haha de är synd tycker jag.
men jag har ju min egen som jag skriver i dagligen så de är jobbigt att typ skriva yttligare ett här liksom. jag vill att tess och johanna skriver mer, så att jag vet vadfan dom håller på med om dagarna. haha :) chriszy har ju också sin blogg liksom, och henne snackar jag med ändå rätt ofta!

jag i somras, överpackad, alltså inte full utan packning liksom. aa vi ser ju på bilden.

Vänner <3

Jag älskar verkligen mina vänner :) De har verkligen ställt upp för mig när jag har mått så dåligt..ja de flesta igallafall. Vissa har man förlorat under tiden men det är deras förlust. Just nu har jag fullt upp med undersökningar och prover men på helgerna hinner jag träffa mina underbara vänner:)

Förra helgen va det bio på fredagen med linn, erik, sofie och jennifer. Lördagen va myslördag med cissie:)
Den här helgen blir det shopping i skärholmen med Chriszy och sen bio med Chriszy, lulle och några fler. På lördagen blir det play boy party på stanleys:)
Och nästa helg då är det min maskerad fest :D längtar som fan att träffa alla:)

orkar inte

ja som rubriken säger så orkar jag inte längre...orkar inte må så här :( de flesta kanske inte vet det men jag har lidit av stress och panikångest ett tag och va sjukskriven från jobbet men nu har jag precis blivit frisk förklarad och har fått gå tillbaka till jobbet..lite i taget. Skit glad för det men idag hade jag andra passet sen jag blev frisk och det gick inte alls bra. Spydde så fort jag kom hem så nu har jag legat o spytt hela dagen :( dessutom stukade jag foten och sträkte höften så det va inte alls någon bra dag på jobbet för mig idag....

Hope you never forget me

Okej nu blir det mycket bloggande om maskeraden men jag har äntligen beställt hem en dräkt. Det blev mimmi 2. Det är verkligen inte min stil så jag får väl se hur den ser ut på och kanske försöka ändra den lite :P den va ju snygg så man måste ju testa:) nu ser jag verkligen fram emot festen o det verkar alla andra också göra:) får mess o samtal från alla möjliga att de vill komma men tyvärr så är det en privat fest.


En så kallad uthängning ^^

Okej, jag brukar inte syssla med sånt här, men nu gör jag ett undantag eftersom det ändå inte är så många som läser här än så länge.

Kikade in på en blogg och hittade det här inlägget [klicka här].
Är det inte misstänkt likt det här? [klicka här].

Hittar inga källor på bloggen och jag kommenterade för några timmar sedan att källan var glömd, men kommentaren är opublicerad. Kan tilläggas att personen i fråga har skrivit ett par inlägg efter!

/Chriszy

TRÖTT!

Jag håller mig vaken och försöker komma på maskeraddräkt. Jag funderar på att vara brudpar med Lull för då har vi en kompis som kanske klär ut sig till präst också, men Lull tycker det är tråkigt...

 

Förslag?


sing me a song

Jag har bestämt vad jag ska bara på maskeraden redan.
Jag ska vara Catwoman :D


need your help

Nu har jag hittat några dräkter till maskerad festen men jag vet verkligen inte vilken jag ska välja...jag har några alternativ.....

Rödluvan 1                                                Rödluvan 2


Mimmi mus 1                                             Mimmi mus2

this is nothing new


you were meant for me

aaaaaah va vi är dåliga.
men jag har fullt upp med mig egna blogg så jag glömmer bort den här.
men jag saknar mina tjejer!

PARTY PARTY

Just nu planerar jag för fullt för en maskerad fest som vi ska ha hos mig:) har velat ha maskerad fest ganska länge nu men det har aldrig gått men nu är det bestämt och alla är verkligen jätte spända o nyfikna:P Jag behöver verkligen det..träffa vänner och bara ha kul. Det va ett tag sen jag träffade alla så det ser jag verkligen fram emot:)

Very busy girls

Tyvärr så har det inte blivit mycket skrivet här i bloggen på ett tag eftersom vi alla är väldigt upptagna. Jag har ju inget jobb ännu men jag extrajobbar som gymnastik ledare en gång i veckan och det tar upp väldigt mycket av min tid. Det är mycket planering. Idag skulle gympan igentligen börjat men det är tydligen vattenläcka i hallen så nu håller jag på att informera alla om det och vi letar en ny hall till nästa vecka.
Nu ska jag bara hämta andan lite och sen ska jag till farmor som fyller år idag:)

trust my words

Don't cry, just say fuck you and smile


RSS 2.0