Time flies.......

Nu är det endast några få enstaka dagar kvar till jullovet, ni kan räkna med att nedräkningen har börjat! Nu är det 12 dagar kvar för att vara exakt:)
Under dem senaste veckorna har vi hunnit med mycket: Bland annat så fick vi besök av Räddningstjänst, Polis och en sjuksköterska som kom och berättade om vad deras utbildningar innheåller och hur man kan söka till varje utbildning. Väldigt bra info om jag får säga det själv!
Sedan så fick vi även ett annat besök, i form av olika idrottsutbildningar. Där dem berättade hur man kunde bli: Sjukgymnast, personlig tränare, tränare, hälsoterapeft med flera.
Och sist men inte minst så åkte vi upp till Älvsjö och SACO mässan förra fredagen! SACO mässan är då alltså en jättestor mässa där väldigt många universitet och högskolor från hela Sverige gör reklam för sina skolor. Och där kan vi som elever fråga alla dem frågor vi har gällande tiden efter gymnasiet.. Det var ett väldigt givande besök, så om ni får chansen att besöka den när ni ska gå ut trean så ta den!

Aja nu hade jag väl inte så mycket mer att säga, förutom trevlig helg och ta hand om er!

Over and out/ Therese!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0